Počasí dnes6 °C, zítra6 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Hygienici v kraji evidují 124 pozitivních testů na koronavir, počet lidí v karanténě stoupá

Celkem bylo během jednoho dne otestováno dvě stě osob. Nakažených dnes přibylo jedenáct, celkově vyléčených je o dva více, tedy dvanáct. Do karantény umístili hygienici třicet osob. Počet úmrtí se dnes nezvýšil a stále platí, že v Karlovarském kraji zatím zemřeli v souvislosti s nákazou tři lidé.

Celkem bylo v Karlovarském kraji otestováno už 1270 osob. Hygienici evidují 124 testů pozitivních, 1134 testů negativních a u dvanácti testů se na výsledek zatím čeká. Vyléčeno je zatím 12 osob.

„Během dneška jsme nezaznamenali nárůst počtu nakažených mezi seniory staršími 65 let, kterých je stále dvacet,“ uvedla mluvčí karlovarské hygienické stanice Michaela Zajíčková.

Nejvíce nakažených je ve věku od 25 do 64 let. Jejich počet je 82. Patnáct nakažených evidují hygienici ve věkové skupině 15 až 24 let.

„Pět nakažených je ve skupině od 6 do 14 let a stále máme pouze dva nakažené ve věku od nuly do pěti let,“ doplnila mluvčí s tím, že nejmladším nakaženým je stále šestiměsíční chlapec a nejstarším osmaosmdesátiletý muž.

Na Chebsku hygienici evidují 74 pozitivních testů nákazy koronavirem, na Karlovarsku 37 a na Sokolovsku 13.  „Do karantény je k dnešnímu dni umístěno 30 osob,“ uzavřela Michaela Zajíčková.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto facebook

Štítky koronavir, Karlovarský kraj, karanténa, hygienici, Krajská hygienická stanice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hygienici v kraji evidují 124 pozitivních testů na koronavir, počet lidí v karanténě stoupá  |  Zdraví  |  Zprávy  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.