Počasí dnes11 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Odběrové místo na testování osob s příznaky COVID-19 bude opět mimo budovu nemocnice

Od zítřka bude přestěhováno odběrové místo v Karlových Varech. Vrátí se na původní parkoviště, kde bylo v době mimořádných opatření a to hlavně kvůli nákupu dvou kontejnerů, ve kterých budou zdravotnici testy provádět.

„Kontejnery zakoupil Karlovarský kraj. Ty, ve kterých jsme působili na jaře, byly pronajaté a museli jsme je vrátit. Od pondělí 3. srpna se budou testy provádět každý všední den od 8 do 10 hodin,“ uvedl Vladislav Podracký, mluvčí Karlovarské krajské nemocnice.

Odběrové místo mohou využívat i samoplátci, kteří se musejí objednávat prostřednictvím elektronického rezervačního systému.

„Případná budoucí změna provozní doby bude zohledněna v rezervačním systému. Pro urychlení administrativy je vhodné, aby si samoplátci na vyšetření přinesli dopředu napsané základní údaje, tedy papír s čitelně uvedeným jménem, bydlištěm, telefonem a rodným číslem,“ pokračuje mluvčí.

Pro indikované pacienty se systém nemění, nadále budou objednáváni telefonicky na čísle 602 956 681. Toto číslo není určeno pro samoplátce!

„Na odběry bude možné přijet autem i přijít pěšky. Pro objednané bude ke vstupu na odběrové místo sloužit brána ze zatáčky v Bezručově ulici. Ta je běžně pro veřejnost uzavřena a slouží pouze vozidlům IZS. Nyní zde ale bude hlídka městské policie se seznamem objednaných, kterým umožní vjezd nebo vstup do areálu. Vedení nemocnice zároveň apeluje na objednané, aby k vjezdu a vstupu nepoužívali jiné brány z důvodu minimalizace rizika případného šíření nemoci,“ dodal Vladislav Podracký.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto facebook.com

Štítky koronavir, odběrové místo, stěhování, KKN, Karlovy Vary, Karlovarská krajská nemocnice, Karlovarský kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Odběrové místo na testování osob s příznaky COVID-19 bude opět mimo budovu nemocnice  |  Zdraví  |  Zprávy  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.