Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Karlovarský kraj si další týden udržel nulový počet nakažených Covid-19

Už patnáct dní neonemocněl v našem kraji nikdo koronavirem. Počet nově testovaných je sice minimální, ale i přesto se jedná o skvělou zprávu. Nulový přírůstek je samozřejmě i v počtu zemřelých a udělených karantén.

„Máme za sebou další týden, kdy se nákaza nemocí Covid-19 Karlovarskému kraji vyhnula. Za posledních šest dní bylo provedeno 136 testů. Za posledních den to ale nebyl ani jeden test,“ sdělila mluvčí krajské hygienické stanice Michaela Zajíčková.

Celkem bylo v Karlovarském kraji provedeno 15 644 testů, ze kterých bylo 470 pozitivních. Vyléčilo se 431 lidí a 39 jich v souvislosti s koronavirovou nákazou zemřelo. 915 osob bylo posláno do karantény.

Situace v České republice se v posledních dnech zhoršuje a už několik dní přibývá více než sto případů nákazy za den. Většinou se ale jedná o lokální ohniska. Aktuálně je v republice 4 826 nemocných a 134 hospitalizovaných v nemocnicích.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky koronavirus, nákaza, Karlovarský kraj, karanténa, COVID-19, infekční onemocnění, Krajská hygienická stanice, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Karlovarský kraj si další týden udržel nulový počet nakažených Covid-19  |  Zdraví  |  Zprávy  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.