Počasí dnes22 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 2. května 2024  |  Svátek má Zikmund
Bez reklam

Kraj se chce zbavit bývalého dětského domova v Toužimi. Objekt nabízí k prodeji

Areál bývalého Domova mládeže v Toužimi na Karlovarsku je na prodej. Nemovitost s velkou zahradou a skleníky nabízí Karlovarský kraj, který nemá se stavbou, v níž kdysi sídlila i odborná škola, žádné plány. Kupní cenu objektu krajský úřad nezveřejnil.

Záměr o prodeji nemovitého majetku v areálu bývalého Domova mládeže v Toužimi zveřejnil krajský úřad na webu. Informace jsou dostupné také na realitních portálech. V budově se nachází několik prostorů. Součástí nemovitosti je například zázemí odborného výcviku, kde se školili kuchaři, číšníci nebo zahradníci. K dispozici je jídelna, skleníky nebo technické prostory. Ve zbývající části jsou pokoje pro mládež. Kromě tohoto je v budově také byt správce. Na stavbu, ke které vede asfaltová cesta, navazují garáže s dílnami. 

„K budově přiléhá zahrada, kde se nacházejí tři skleníky, původně sloužily pro odborný výcvik oboru zahradník. K objektu jsou napojeny inženýrské sítě - elektřina, vodovod, kanalizace a plyn. Areál se nachází téměř v centru města. V blízkosti je veškerá občanská vybavenost. Objekt je ideální pro jakýkoliv podnikatelský záměr s širokým spektrem využití,“ popsala Jitka Čmoková z tiskového odboru Karlovarského kraje.

Krajský úřad nezveřejnil, za kolik budovu s pozemky prodá. Pouze uvedl, že cena se řídí znaleckým posudkem. V nejbližší době očekává první zájemce o prohlídky.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Karlovarský kraj

Štítky Karlovarský, Kraj, Prodej, Nemovitosti

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kraj se chce zbavit bývalého dětského domova v Toužimi. Objekt nabízí k prodeji  |  Společnost  |  Zprávy  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.