Počasí dnes18 °C, zítra21 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Aquapalace Praha – opětovně v TOP 5 nejnavštěvovanějších místech České republiky a zároveň nejnavštěvovanějším místem Středočeského kraje

PR článek

Milovníci vodních radovánek a návštěvníci komplexu Aquapalace Praha v Čestlicích, který se pyšní nejdelším tobogánem v ČR, mořským vlnobití, virtuální realitou na tobogánů a více než 20 skluzavkami a tobogány, se postarali o to, že je nejnavštěvovanějším místem Středočeského kraje za rok 2022.

Prvenství bylo potvrzeno z nedávno uveřejněných přehledů Czech Tourism ve spolupráci se Středočeskou centrálou cestovního ruchu. Žebříčky, které jsou pravidelně každý rok sestavovány, vznikají z přehledu návštěvnosti více než 1 500 turistických cílů z celého Česka.

„Velmi nás první místo v rámci návštěvnosti turistických cílů ve Středočeském kraji potěšilo, současně nás také utvrdilo v tom, že patříme k místům, kam návštěvníci rádi jezdí a vrací se. Zkrátka neustálé inovace a rozšiřování služeb sklízí úspěch,“ říká Vladana Horáková, generální ředitelka Aquapalace Praha a dodává:

Zdroj: Středočeská centrála cestovního ruchu 

V TOP 5 pro celou ČR

Aquapalace Praha se pravidelně umisťuje nejen v rámci Středočeského kraje, ale také v TOP 5 jako jedno z nejnavštěvovanějších míst z celé České republiky.

„Je nám potěšením, že můžeme dělat radost všem návštěvníkům a nejen dětem, ale celým rodinám napříč všemi generacemi a nabídnout jim u nás prožít celý den plný zábavy, adrenalinu, ale také relaxace, odpočinku a wellness služeb nebo fitness,“ doplňuje Pavel Sehnal, majitel skupiny SPGroup a.s. a předseda představenstva.

Pro každého něco

Svou rozlohou patří čestlický aquapark mezi největší ve střední Evropě. Unikátní sportovně – relaxační komplex nabízí na ploše 9 150 m2 široké spektrum služeb pro celou rodinu. Kromě rozsáhlého Vodního světa, kde najdete Palác pokladů s pirátskou lodí a s mořským vlnobitím, Palác dobrodružství s více jak 20 tobogány a skluzavkami, Palác relaxu pro odpočinek ve vířivkách a venkovní zónu s Divokou řekou, je součástí komplexu také největší Saunový svět v České republice s 19 různými druhy saun a prohříváren a v neposlední řadě také luxusní Spa & Wellness s nabídkou relaxačních masáží, zkrášlujících rituálů, kosmetiky, manikúry, pedikúry, lymfodrenáže a dalších tělových procedur.

Ideální místo pro celou rodinu a den plný adrenalinu, zábavy i relaxace v jednom resortu!

www.aquapalace.cz

Ohodnoť článek

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Aquapalace Praha – opětovně v TOP 5 nejnavštěvovanějších místech České republiky a zároveň nejnavštěvovanějším místem  Středočeského kraje  |  Společnost  |  Zprávy  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.