Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Víkend bude většinou slunečný s nejvyššími teplotami kolem 25 stupňů

Nadcházející víkend bude většinou slunečný. Přeháňky hrozí jen v sobotu ojediněle v severní části Česka. Tropických třicetistupňových teplot se ale lidé nedočkají. Maxima se budou pohybovat kolem 25 stupňů Celsia. Výrazně se oteplí až v příštím týdnu. Vyplývá to z předpovědi Českého hydrometeorologického ústavu (ČHMÚ).

V pátek bude v Česku oblačno až polojasno. Na jihovýchodě ale může být obloha i zatažená a místy zaprší, vyloučené nejsou ani bouřky. K večeru se bude vyjasňovat. Nejvyšší denní teploty budou 20 až 24 stupňů Celsia, na jihovýchodě kolem 26 stupňů. Na podobné hodnoty vystoupají teploty také o víkendu.

Sobota by měla být na většině území spíše slunečná a bez deště, pouze na severu a severovýchodě hrozí ojediněle přeháňky, na horách i četnější. V neděli pak už ČHMÚ déšť nečeká nikde. Bude jasno až polojasno, na severovýchodě přechodně oblačno.

Slunečné počasí vydrží i v příštím týdnu, postupně se navíc začne oteplovat. V pondělí by maxima měla být až 29 stupňů Celsia. Od úterý se pak už dostanou přes tropickou třicítku. Do čtvrtka by měly dosáhnout až 35 stupňů Celsia.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky víkend, počasí, předpověď, meteorologové, Český hydrometeorologický ústav, stupeň Celsia, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Víkend bude většinou slunečný s nejvyššími teplotami kolem 25 stupňů  |  Společnost  |  Zprávy  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.