Počasí dnes18 °C, zítra16 °C
Sobota 4. května 2024  |  Svátek má Květoslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Miniaturpark Boheminium je ideálním tipem na rodinný výlet

PR článek

Příchod jara a teplejších dnů si doslova říká o výletování! A tady je tip na dokonalý rodinný výlet, kde si každý člen najde to svoje. Miniaturpark Boheminium v Mariánských Lázních je čtvrtým největším parkem svého druhu v Evropě, což z něj dělá nejen český unikát. Během jednoho dne se můžete pokochat krásami českých památek, navštívit mini zvířátka a po náročném dni si odpočinout v kavárně nebo restauraci. Co vás tedy při návštěvě parku čeká a nemine?

Známé české památky jako na dlani

Nejvýznamnější památky z Moravy i Čech na jednom místě. To můžete zažít jedině v Boheminium parku. Najdete zde až 80 modelů českých památek a během jednoho odpoledne máte možnost vidět jednu z dominant Moravy, nádherný zámek v Lednici, poté se během několika kroků přenést do Prahy na Letohrádek hvězda a své putování zakončit například ikonickou přehradou Les Království. Cestování po České republice nikdy nebylo jednodušší!  Není divu, že se Miniaturpark Boheminium stal nejnavštěvovanější atrakcí v Karlovarském kraji a ročně ho navštíví více než 130 000 spokojených návštěvníků.

Mini zvířata na dosah

Zvířata dokážou být roztomilé vždy, nicméně v jejich miniaturní verzi se jejich roztomilost ještě násobí. V minizoo se na vás budou těšit miniaturní koníci, kozy nebo králíci, které můžete obdivovat nejen pohledem. Zoo nabízí příležitost si některá mini zvířátka dokonce také pohladit. Garantujeme vám, že všechna zvířata vás svou roztomilostí dostanou do kolen. Navíc si můžete zakoupit krmení a udělat pamlskem radost našim kozičkám.

Více informací hledejte na:
Miniaturpark Boheminium
Krakonoš 665, Mariánské Lázně
www.boheminium.cz

Hlady neumřete

Po dobrodružné prohlídce parkem vám možná vyhládne. To ale vůbec nevadí! Hlad můžete zahnat v restauraci přímo pod nádherným Karlštejnem. Nově zrekonstruované prostory vás potěší kvalitním domácím masem přímo od řezníka nebo skutečně čerstvými rybami z grilu z místních sádek. Po výborném jídle můžete vaše chuťové pohárky rozmazlit v podobě lahodné kávy a zákusku na prosluněné terase naproti dětskému hřišti. V letních měsících se zde navíc můžete osvěžit točenou zmrzlinou nebo ledovou tříští.

Praktické informace na závěr

Boheminium Park je otevřen návštěvníkům celoročně každý den od 10:00 do 18:00 s výjimkou letních měsíců, kdy je otevírací doba prodloužena do 19 hodin. Do parku navíc smíte i se svými čtyřnohými mazlíčky na vodítku a celý park je přizpůsoben jak pro maminky s kočárky, tak i pro vozíčkáře. Vstupenky můžete zakoupit přímo na místě na pokladně nebo na e-shopu parku Boheminium.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky miniaturpark, Miniaturpark Bohemium, výlet, rodinný výlet, Mariánské Lázně, Evropa, restaurace, Česko, Morava, krása, kavárna, Praha, Zámek Lednice, Vodní nádrž Les Království, Karlovarský kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Miniaturpark Boheminium je ideálním tipem na rodinný výlet  |  Společnost  |  Zprávy  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.