Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Malý Ondřej se podle nemocnice v Karlových Varech narodil minutu po začátku nového roku

Minutu po začátku roku 2022 se narodil v karlovarské nemocnici chlapeček Ondřej, informovala mluvčí Karlovarské krajské nemocnice (KKN) Markéta Singerová. Půjde tak zřejmě o první narozené dítě v Karlovarském kraji v letošním roce a bude i mezi prvními novorozenci v České republice. Ondřejova maminka je z Nejdku, uvedla mluvčí nemocnice.

Ondřej váží 3880 gramů a měří 51 centimetrů. Narodil se 1. ledna v 0:01.

V Karlovarském kraji jsou v současné době v provozu tři porodnice, karlovarská a chebská jsou součástí Karlovarské krajské nemocnice. Porodnice v Sokolově spadá pod Nemocnici Sokolov provozovanou skupinou Penta Hospitals.

První dítě nerozené v nemocnicích v Karlovarském kraji, jehož rodiče jsou z kraje, dostane od Karlovarského kraje dar 10 tisíc korun.

Hodnocení článku je 72 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Roman Kořinek

Štítky ČR, rodina, zajímavosti, Nový rok, Karlovarský, Karlovarská krajská nemocnice, nemocnice, Karlovarský kraj, Karlovy Vary, Česko, Nejdek, Nemocnice Sokolov, Sokolov

Malý Ondřej se podle nemocnice v Karlových Varech narodil minutu po začátku nového roku  |  Společnost  |  Zprávy  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.