Počasí dnes20 °C, zítra18 °C
Úterý 21. května 2024  |  Svátek má Monika
Bez reklam

Losy z vánočního stromu v kolonádě pomohou handicapovaným sportovcům

Vánoční tombolu, která pomůže postiženým, už podruhé uspořádalo město Karlovy Vary. Ve Vřídelní kolonádě je instalovaný vánoční strom s ozdobami, v nichž jsou losy. Výtěžek z prodeje losů bude letos věnován na pomoc handicapovaným sportovcům. Výtěžek z prodeje už dosáhl asi 20 tisíc korun, řekla primátorka Karlových Varů Andrea Pfeffer Ferklová (ANO).

Výhry jsou pestré, jsou mezi nimi například vouchery na prohlídku podzemí Vřídla, poukazy na kapry a vánoční stromky z Linhartu, plavenky do bazénu, poukazy na lázeňské procedury, ale třeba i jízda lanovkou, obrazy z městské galerie, křížovky a další drobné dárky. Vyhrává téměř každý los.

S charitativním vánočním stromem přišlo město v loňském roce a měl úspěch, proto letos tuto formu netradiční sbírky radnice zopakovala. Letos Vřídelní kolonádu zdobí stříbrný smrk z lázeňských lesů. "Loňský výtěžek byl téměř 25 tisíc korun a věřím, že se i v letošním roce povede podobnou sumu vybrat. Návštěvníci Vřídelní kolonády si mohou odnést různé, i velmi hodnotné dárky, a tak z vánočního stromku ve Vřídle budou mít radost obě strany, sportovní kluby i samotní výherci. Doufám, že ozdobený vánoční strom ve Vřídle se stane novou karlovarskou vánoční tradicí," dodala Ferklová.

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto město Karlovy Vary

Štítky ČR, správa, sociální, sporty, charita, Vánoce, Karlovy Vary, vánoční stromek, Andrea Pfeffer Ferklová, termální pramen, ANO 2011

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zatím zde nejsou vloženy žádné komentáře.

Losy z vánočního stromu v kolonádě pomohou handicapovaným sportovcům  |  Společnost  |  Zprávy  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.