Počasí dnes8 °C, zítra5 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Již tuto neděli čeká zákazníky Globusu velká narozeninová oslava 25 let

PR článek

Hypermarkety Globus tento rok slaví velké jubileum- 25 let na českém trhu a vy se tak můžete těšit na plno speciálních nabídek, soutěží a velkou narozeninovou oslavu. Ta je pro zákazníky v Karlových Varech naplánována na tuto neděli 12.9.2021 od 13:00 do 17:00 hod. v hypermarketu Globus Jenišov.

UŽIJTE SI NAROZENINOVÝ NÁKUP S CELOU RODINOU

V neděli bude přímo na parkovišti pro všechny malé zákazníky připravena velká DĚTSKÁ FARMA plná zábavy. Těšit se můžete na soutěžní stanoviště, skákací atrakce, závody traktorů, mistrovství Globus v puzzle a plno dalšího. Nudit se nebudou ale ani dospělí. V rámci akce je přichystaný bohatý hudební program, kolo štěstí i tombola.

ZAPOJTE SE DO TOMBOLY A VYHRAJTE NÁKUP ZDARMA.

Globus slaví narozeniny, ale dárek dostanete Vy. Součástí oslavy bude tombola o hlavní cenu: NÁKUP ZDARMA. Stačí v neděli 12.9.2021 nakoupit v Globus Jenišov a vhodit vyplněnou účtenku do soutěžního boxu. V 16:30 hod. proběhne přímo na pódiu losování výherců, každý zákazník si může navíc zatočit kolem štěstí a získat menší odměnu za svůj nákup.

VYHRAJTE RENTU 25 000 KČ NA 25 MĚSÍCŮ

Do 25.9.2021 můžete navíc ve všech hypermarketech Globus soutěžit o hlavní výhru: měsíční rentu 25 000 Kč na 25 měsíců. Stačí nakoupit nad 250 Kč, vyplnit soutěžní kupon, který je součástí účtenky a vhodit jej do soutěžního boxu v hypermarketu. Poté už můžete jenom s napětím čekat, jestli právě ta Vaše účtenka, bude ta výherní.

25 LET S RESTAURACÍ GLOBUS

Završit rodinný nákup v Globusu dobrým obědem či večeří v restauraci Globus je pro mnohé z nás již neodmyslitelnou tradicí. Stejně jako vlastní řeznictví a pekařství i restaurace doprovází hypermarket Globus od počátku jeho působení v Česku. A za těch pětadvacet let ušla Restaurace Globus opravdu pořádný kus cesty… Přečtěte si rozhovor s Janem Štěchem, vedoucím výroby a prodeje v Restauracích Globus, o tom, jakými změnami si Restaurace Globus během uplynulého čtvrtstoletí prošly, proč patří mezi nejprodávanější jídla svíčková nebo na jaké novinky se můžeme brzy těšit.
Celý rozhovor najdete ZDE.
Jednou z nevšedních novinek Restaurace Globus jsou například aktuální jídla z asijské kuchyně, které si můžete vychutnat právě teď v našich restauracích.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Globus, narozeniny, oslava, 25 let, slavnost, Jenišov, Karlovy Vary, restaurace, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Již tuto neděli čeká zákazníky Globusu velká narozeninová oslava 25 let  |  Společnost  |  Zprávy  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.