Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Rodinný dům kvalitně, rychle a jednoduše? Jde to!

PR článek

Je i ve vašem inventáři snů vlastní rodinný dům? Cesta za jeho realizací může být snazší, než si umíte představit. A s tou správnou firmou je to dokonce úplně Easy! Zajímá vás, proč dát v dnešní době šanci dřevostavbě před klasickou zděnou stavbou? Rádi vám představíme několik pádných argumentů, proč dát právě dřevostavbě zelenou.

Silná trojice výhod

Moderní modulové a montované dřevostavby se staly v Česku velmi oblíbeným typem bydlení. Do karet jim rozhodně hraje cenová dostupnost i nízké provozní náklady. Díky tomu si sen o vlastním domě může splnit v podstatě téměř každý. Druhým velkým tahákem je až blesková rychlost realizace. No řekněte sami – stěhovat se do zbrusu nového domu už do půl roku, nebo u mensich modulu uz za 3 mesice po udělení stavebního povolení? To je velká paráda! A třetí velký důvod popularity dřevostaveb? Určitě moderní a stylová estetika, která padne do oka nejen milovníkům současné architektury, ale i obdivovatelům klasických a tradičních rodinných domů. 

Mýty a legendy okolo dřevostaveb

I když zní všechny tyto důvody velmi lákavě, leckomu nedají při rozhodování spát pochyby o samotné kvalitě dřevostaveb. Vysoké procento z nás má hluboko pod kůží přece jen vryto, že rychlost a kvalita nikdy nejde dohromady. Jaká je skutečnost? Technologie a postupy realizace jsou dnes na opravdu vysoké úrovni a jednotlivé části dřevostaveb se dnes kompletují za přísných podmínek. Pokud je doporučený technologický postup dodržen, obavy jsou naprosto zbytečné. 

Na koho se spolehnout?

Jak si ty nejvyšší standardy kvality pojistit? Jednoznačně výběrem zkušené firmy specializující se přímo na výstavbu dřevostaveb. Jedině tak se lze spolehnout na správné fungování všech systémů stavby a také její dlouhou životnost. V Plzeňském kraji je zástupcem takové firmy společnost EasyHomes. Ta zaujme skutečně bohatým portfoliem modulových staveb i typových domů různých velikostí, disponuje vlastní halou pro výrobu a kompletaci a mimo jiné nabízí i řadu dalších, s výstavbou souvisejících služeb (pokládka základové desky, zemní a výkopové práce, inženýring atd.).

Nejen moduly, nejen rodinné domy 

Může se zdát, že dřevostavby nabízejí ve výsledku jen jeden typ domu – bungalov, který se liší pouze velikostí a vzájemnou kombinací modulů. To vyvolává dojem, že pokud řeknete ano dřevostavbě, jste nuceni přistoupit na kompromis a slevit ze svých požadavků na dům snů. Firma EasyHomes díky vlastní projekční kanceláři nabízí možnost navržení projektu dřevostavby na míru a hlavně následnou realizaci dřevostavby na klíč. Žádným problémem tak nejsou patrové domy a ani moderní atypy. 

Stejně překvapivým zjištěním může být pro mnohé i fakt, že dřevostavba je vhodná nejen k bydlení, ale maximálně vyhoví i těm, kteří hledají zázemí pro svou firmu či podnikání. Interiér každé dřevostavby lze totiž přizpůsobit, a to nejen vzhledově, ale také dispozičně, zcela vašim představám a požadavkům.

EasyHomes jsou specialisté na dřevostavby, kteří se na trhu pohybují dlouhá léta a každoročně realizují desítky rodinných domů i komerčních dřevostaveb. Přidejte se do zástupu spokojených zákazníků i vy a nechte si od opravdových profesionálů postavit svůj nový domov kompletně na klíč. 

Ohodnoť článek

Štítky rodinný dům, stavba rodinného domu, dřevostavby na klíč, Easy home, dřevostavba, dům, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Rodinný dům kvalitně, rychle a jednoduše? Jde to!  |  Společnost  |  Zprávy  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.