Počasí dnes16 °C, zítra16 °C
Neděle 5. května 2024  |  Svátek má Klaudie
Bez reklam

Letecká show v Chebu pokračuje i dnes

Jedna z největších akcí letošního léta Letecký den Cheb včera nabídla několik skvělých představení ve vzduchu i na zemi. Zprvu to vypadalo, že akci zkomplikuje počasí, které donutilo pořadatele posunout začátek. Nakonec se ale diváci skvěle bavili.

„Počasí se nakonec umoudřilo a lidé na chebském letišti viděli mnoho skvělých věcí. Zajímavá byla například ukázka gripenu zasahujícího proti nekomunikujícímu civilnímu letadlu,“ uvedl starosta Chebu Antonín Jalovec (VPM).

Na nebi se totiž nakonec vystřídali téměř všichni účinkující, kteří se předháněli v tom, kdo předvede lepší show. „Diváci si tak na jediném leteckém dni v České republice v letošním roce nakonec mohli užít parádní podívanou. Po skončení včerejšího programu jsme se pustili do úklidu a desinfikování celého areálu, takže druhý den Leteckého dne v Chebu bude od rána perfektně připraven,“ uvedli pořadatelé akce na svém webu.

Na chebském letišti tedy bude živo i dnes, kdy je program rovněž velmi bohatý. Areál se otvírá už v devět hodin ráno a hlavní program poté startuje půl hodiny po poledni. I dnes se návštěvníci mohou těšit na přehlídku zajímavých vystoupení, ze kterých budou k těm nejlákavějším určitě patřit čísla The Flying Bulls Aerobatics Teamu, což je nejlepší akrobatická letecká skupina na světě. Ta by se dnes poprvé na nebi měla objevit krátce před půl třetí odpoledne.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto facebook.com

Štítky letiště Cheb, show, letecký den, Cheb, gripen, akrobacie, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Letecká show v Chebu pokračuje i dnes  |  Společnost  |  Zprávy  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.