Počasí dnes13 °C, zítra13 °C
Úterý 7. května 2024  |  Svátek má Stanislav
Bez reklam

Zastupitelstvo Karlovarského kraje se v příštím roce bude scházet častěji, téměř každý měsíc

Zastupitelstvo Karlovarského kraje se bude v příštím roce scházet častěji, téměř každý měsíc. Dosud byla jednání zastupitelů kromě letních prázdnin zhruba každé dva měsíce. Důvodem je velký počet projednávaných bodů v programu, informoval o tom hejtman Petr Kulhánek (za STAN).

"Myslím si, že četnější jednání zastupitelstva zvyšuje naši akceschopnost a zároveň té agendy je opravdu hodně, takže se rozloží do více jednání. Předpokládáme, že by jednání zastupitelstva mohla být i kratší, ale záleží na délce diskuse," řekl hejtman Petr Kulhánek. V poslední době mají programy zastupitelstva přes 80 bodů. U některých bodů trvá diskuse až několik desítek minut. Jednání tak pokračuje do pozdních večerních hodin.

Letos se zastupitelé sešli osmkrát, z toho dvakrát jednali v mimořádném termínu. V příštím roce je v plánu zatím deset setkání v řádném termínu. V minulosti už podle hejtmana jednání každý měsíc fungovala a osvědčila se. Termíny jednání zastupitelstva svolává hejtman. S navýšením počtu zasedání zastupitelstva v příštím roce dnes souhlasila také krajská opozice.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Karlovarský kraj

Štítky zastupitelstvo kraje, schůze zastupitelstva, Petr Kulhánek

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zastupitelstvo Karlovarského kraje se v příštím roce bude scházet častěji, téměř každý měsíc  |  Politika  |  Zprávy  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.