Počasí dnes16 °C, zítra16 °C
Neděle 5. května 2024  |  Svátek má Klaudie
Bez reklam

Festivalový film Nejhorší člověk na světě diváci uvidí v Karlových Varech i dalších pěti místech

Milovníci stříbrného plátna budou moci sledovat filmy 55. ročníku Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech nejen v krajském městě, ale i v dalších pěti místech v regionu. Mimořádná představení mohou příznivci filmu navštívit v kinosálech vybraných měst v úterý 24. srpna.

​„Festival se sice letos koná v neobvyklém termínu, ale i tak věřím, že si příznivci filmu nenechají tuto jedinečnou událost ujít. Pro ty, kteří se nemohou dostat na festivalové snímky přímo do Karlových Varů, jsme opět s organizátory akce domluvili promítání jednoho z festivalových filmů v dalších pěti místech našeho kraje,“ uvedl krajský hejtman Petr Kulhánek.

Kousek festivalové atmosféry budou moci diváci nasát v úterý 24. srpna v kinech v Kyselce, v Domě kultury Ostrov, v kině Alfa v Sokolově, v kině Svět v Chebu a ve Slavii v Mariánských Lázních. Promítat se bude nový norský snímek režiséra Joachima Triera s názvem Nejhorší člověk na světě s podtitulem Julie ve 12 kapitolách.

Film Nejhorší člověk na světě vypráví příběh dívky, která před třicítkou experimentuje a hledá své místo v životě. Film na pomezí komedie a dramatu s humorem popisuje problematiku vztahů v životní etapě, kdy má člověk téměř nekonečné možnosti. Herečka Renate Reinsve si za ztvárnění chytré a svéhlavé Julie z festivalu v Cannes odvezla cenu pro nejlepší herečku.

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto KVIFF

Štítky film, festival, Karlovy Vary, KVIFF, Nejhorší člověk na světě, kino, Mezinárodní filmový festival Karlovy Vary, Petr Kulhánek, představení, Dům kultury Ostrov, Filmový festival v Cannes, Kyselka, Sokolov, Cheb

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Festivalový film Nejhorší člověk na světě diváci uvidí v Karlových Varech i dalších pěti místech  |  Kultura  |  Zprávy  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.