Počasí dnes18 °C, zítra18 °C
Pátek 10. května 2024  |  Svátek má Blažena
Bez reklam

Karlovarští umělci dostanou více podpory a prostoru na městských akcích

Magistrát města Karlovy Vary zveřejnil registrační formulář pro regionální umělce. Chce tak vytvořit databázi, která má sloužit odboru kultury, školství a tělovýchovy při přípravě kulturních a společenských akcí.

„Chceme, aby nám registrační formulář vyplnili naši karlovarští umělci. To znamená, tanečníci, zpěváci, hudebníci, divadelníci a další, kteří působí v našem městě a mají zájem se zapojit se do akcí pořádaných nebo spolupořádaných městem,“ uvedla Andrea Pfeffer Ferklová (ANO).

Její náměstek Josef Kopfstein (Karlovaráci) sdělil, že registrační formulář je již na webových stránkách magistrátu a zájemci se tedy mohou registrovat.

„Naším cílem je vytvořit databázi, která bude sloužit pracovníkům odboru kultury, školství a tělovýchovy při přípravě kulturních a společenských akcí. Cílem je širší zapojení místních umělců do aktivit pořádaných městem a jeho organizacemi,“ dodal Josef Kopfstein.

Krajské město každoročně pořádá nebo spolupořádá mnoho kulturních a společenských akcí, na které chce nyní přizvat právě místní umělce. Ti tak dostanou větší prostor se prezentovat a samozřejmě za svá vystoupení získají i honoráře.

"Takže se z naší strany jedná o velmi širokou formu podpory. Věříme, že se naši umělci zaregistrují a budeme mít z čeho vybírat," dodal náměstek.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto mmkv

Štítky umělci, kultura, Karlovy Vary, databáze, tanečníci, hudebníci, zpěváci, akce, Andrea Pfeffer Ferklová

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Karlovarští umělci dostanou více podpory a prostoru na městských akcích  |  Kultura  |  Zprávy  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.