Počasí dnes23 °C, zítra22 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

V Mariánských Lázních připravují lázeňský karneval

Lázeňský karneval má oživit celé město a dát zapomenout na nedávnou koronavirovou pandemii. Pořadatelé připravují bohatý hudební, kulturní a gastronomický program. Návštěvníci se mohou těšit na karnevalový průvod městem a řadu zajímavých vystoupení.

„Karneval se uskuteční 26. a 27. června vždy od 11.00 do 20.00 hodin. Akce bude konat po celém městě a v sobotu ve13.00 je plánován průvod karnevalových masek místních obyvatel a přátel Mariánských Lázní za doprovodu Dechového orchestru mladých a mažoretek. Průvod začne u Hotelové školy a dojde až na kolonádu k pavilonu Karolínina pramene,“ říká Elena Sorokina, PR manažera Lokální destinační agentury Mariánské Lázně.

Po skončení průvodu se o slovo přihlásí žáci hudební školy, pouličního divadýlka nebo skupina Blue Caravan, která zahraje k tanci i poslechu a to s přestávkami od 12.00 do 20.00 hod.

„V neděli bude také připraven zajímavý program u Karolínina pramene. Ve12:00 hodin se bude konat koncert Junior Dixielandu z Mariánských Lázní. O dvě hodiny později vystoupí Alison rock z Kraslic a v 17:00 hodin Stan and Tony revival. Zakončení slavnosti bude v 20.00 hodin,“ dodává PR manažerka.

Milovníky jídla určitě nezklame bohatý gastronomický program, děti si užijí jarmark a kolotoč po celý víkend.

„Vítáni budou po celou dobu konání slavnosti malí i velcí obyvatelé a přátelé Mariánských Lázní v karnevalových kostýmech,“ dodává Eva Koreisová, organizátorka Lázeňského karnevalu, která v minulosti pořádala úspěšný masopust.

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto KIS ML

Štítky lázeňský karneval, kultura, koncerty, průvod městem, masky, Mariásnké Lázně, Mariánské Lázně, masopust

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Mariánských Lázních připravují lázeňský karneval  |  Kultura  |  Zprávy  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.