Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Sobota 18. května 2024  |  Svátek má Nataša
Bez reklam

Slavné filmové melodie uzavřou Dvořákův karlovarský podzim

Hostem závěrečného koncertu Karlovarského symfonického orchestru bude Tereza Mátlová, kterou hudební fanoušci znají zejména z muzikálů Bídníci nebo Fantom Opery.

„Karlovarský symfonický orchestr nabídne ve středu večer výjimečný koncert plný známých filmových melodií. Během večera v Grandhotelu Ambassador totiž zazní jak melodie ze zahraničních snímků jako je Titanic, Tenkrát na západě nebo Kmotr, tak i oblíbená česká klasika. Posluchači se mohou těšit na skladby z filmů Kolja, Páni kluci nebo hudbu z filmů s Vlastou Burianem a další,“ říká Barbora Šmudlová, mluvčí Karlovarského symfonického orchestru.

Středeční koncert zároveň udělá tečku za letošním ročníkem Dvořákova karlovarského podzimu.  

„Hostem koncertu bude operní a muzikálová pěvkyně Tereza Mátlová, která pravidelně vystupuje s orchestry doma i v zahraničí a české publikum ji zná i z muzikálů Bídníci nebo Fantom opery,“ pokračuje mluvčí orchestru.

Závěrečný koncert Dvořákova karlovarského podzimu začíná ve středu v 19:30 a orchestr bude řídit šéfdirigent Jiří Kučera.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto KSO

Štítky koncert, ochestr, KSO, Karlovy Vary, filmové melodie, orchestr, podzim, Tereza Mátlová, Fantom opery, Vlasta Burian, Titanic, Tenkrát na Západě, Kolja, Jiří Kučera, muzikál

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Slavné filmové melodie uzavřou Dvořákův karlovarský podzim  |  Kultura  |  Zprávy  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.