Počasí dnes7 °C, zítra12 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Nová koncertní sezona karlovarských symfoniků ponese název „Láska na první poslech“

Standardní předplatné a dvě nové řady koncertů. To je plán vedení lázeňského orchestru, jak zajistit zvýšenou finanční podporu orchestru v koncertní sezoně 2020/2021. Sázet se bude nejen na tradiční posluchače, ale také na posluchače „začátečníky“ a rodiny s dětmi.

„Vedení Karlovarského symfonického orchestru doufá, že se podaří získat nové abonenty z řad těch, kteří se do sálu ještě nevypravili, nebo jsou jen občasnými návštěvníky koncertů. Právě pravidelná podpora od publika prostřednictvím zakoupení předplatného je v současné době pro orchestr velmi důležitá,“ říká oblíbený karlovarský herec, moderátor, komik a nově i průvodce některými koncerty KSO Viktor Braunreiter.

Koncerty pro rodiče s dětmi budou navazovat na mimořádné ohlasy výchovných koncertů a dalších projektů pro mladé posluchače v minulých letech.

„Mimořádné projekty, jako například koncerty na Rolavě nebo Novosvětská symfonie v ulicích města byly publikem přijaty vždy s velkým nadšením, že KSO věří v úspěch kampaně a získání zájemců o nové řady,“ pokračuje dále herec a nově i PR manažer orchestru.

Nové abonentní řady budou označeny písmeny R jako rodinná a S jako seznamovací. 

„Řada R bude zaměřena na svět pohádkových melodií a bude nabádat k občasné výměně kino za koncert. Nejsme dražší. Nabídneme pohádkové melodie i klasické skladby, které znáte, i když jste o tom třeba nevěděli,“ doplňuje Viktor Braunreiter, který bude provázet zejména dětské koncerty.  

Seznamovací řada nabídne čtyři koncerty, které posluchače seznámí s nejslavnějšími klasickými melodiemi nebo s filmovou hudbou. Tyto koncerty budou vhodné pro dospělé, i pro hudbu vnímavé děti. Vedle dvou nových řad samozřejmě zůstávají standardní abonmá řad A, B, a C.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto KSO

Štítky kultura, koncert, Karlovarský symfonický orchestr, KSO, Karlovy Vary, orchestr, Symfonie č. 9, Rolava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nová koncertní sezona karlovarských symfoniků ponese název „Láska na první poslech“  |  Kultura  |  Zprávy  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.