Počasí dnes8 °C, zítra12 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Dámy a pánové, muzika bude, zábava bude, veselo bude

Hudební agentura Vlna připravila ve spolupráci s městem první pokoronavirovou hudební akci. Dva muzikou nabité víkendy. Vzhledem k vládním omezením sice nepůjde o žádný festival, ale ten, kdo si chce živý koncert užít, si v široké nabídce určitě vybere. Hrát a zpívat se bude na ostrůvku koupaliště Rolava.

Pátek, sobota a neděle a opět pátek, sobota a neděle. Dva nadcházející víkendy ožije ostrůvek koupaliště Rolava muzikou.

„Akce bude pořádána přesně podle požadavků vlády a tím pádem je jasné, že je omezený počet vstupenek na 100,“ uvedl majitel pořádající agentury Vlny Vladimír Suchan.

A na co se hudební fanoušci mohou těšit?

„Vše zahájí karlovarská country kapela Petr nebo Pavel. Ta zahraje v pátek od 18 hodin a ve stejný čas budou začínat všechny další koncerty. V sobotu přijede kapela Vanua2, která vznikla v roce 2017 spojením muzikantů ze skupin YannickTevi Band a Blue Effect a na nedělní podvečer je připraven koncert skupiny M.K. Collective pod kterou je podepsán známý karlovarský jazzový saxofonista Milan Krajíc,“ vyjmenovává pořadatel obsazení první série koncertů na koupališti Rolava.

O týden později se začne hrát opět v pátek v podvečer a hrát bude loketská kapela Cajk hrající soul, blues, funky nebo rock.

„Opravdovou hudební lahůdkou pak bude sobotní koncert tria českých hudebních legend Michala Prokopa, Luboše Andršta a Jana Hrubého. A tečku za touto naší první akcí udělá polsko-kubánská vokalistka Yvonne Sanches, která jezdí po celém světě a interpretuje vlastní soulové skladby, jazzové standardy a brazilskou hudbu,“ dodal Vladimír Suchan s tím, že veškeré informace o vstupenkách najdou hudební fanoušci na stránkách a facebooku agentury Vlny.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto

Štítky koncert, koupaliště Rolava, rock, folk, soul, agentura Vlny, Karlovy Vary, hudební skupina, koupaliště, Rolava, festival, zábava, Luboš Andršt, Jan Hrubý, Michal Prokop, Facebook, vstupenka, ostrůvek

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dámy a pánové, muzika bude, zábava bude, veselo bude  |  Kultura  |  Zprávy  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.