Počasí dnes21 °C, zítra22 °C
Úterý 14. května 2024  |  Svátek má Bonifác
Bez reklam

Sokolovské autokino se stalo hitem, pořadatelé přidávají další projekce na dnešek

Oznámení o otevření autokina přivítaly stovky filmových nadšenců. Jejich zájem předčil očekávání a pořadatelé z Městského domu kultury museli přidat projekce. Ve čtvrtek i v pátek bylo přidáno po jednom promítání. A dnes se bude promítat znovu, i když to původně nebylo v plánu.

„Přidáváme pro vás na dnešní den dvě promítání,“ hlásá facebook  sokolovského domu kultury, který ve čtvrtek v podvečer otevřel na parkovišti u koupaliště Michal první autokino v Karlovarském kraji.

Původně bylo na programu jedno promítání denně na čtvrteční a páteční večer. Kvůli obrovskému zájmu se promítání přidávala a program tak byl rozšířen i na dnešní večer. 

„Dnes od 19 a 22 hodin můžete přijet do autokina na českou komedii od skvělého režiséra a zároveň sokolovského rodáka Rudolfa Havlíka Po čem muži touží.  V hlavních rolích vás pobaví Jiří Langmajer a Anna Polívková,“ zve ředitel domu kultury Ladislav Sedláček.

A odtajněn je i program na příští týden, kdy se vzhledem k prodlouženému víkendu bude promítat už ve čtvrtek večer.

„První čtvrteční promítací čas bude patřit letošnímu dokumentárnímu trháku V síti.  Z noty vážnější přejdeme ve 22 hodin na tu komediálnější s Annou Polívkovou ve filmu Ženská na vrcholu. V pátek to na vás zkusíme obráceně a v 19 hodin Vám nabídneme Hynka Čermáka na Národní třídě a parkoviště koupaliště Michal uzavřeme opět snímkem V síti,“ dodal ředitel.

Pořadatelé prosí návštěvníky, aby dorazili alespoň s půlhodinovým předstihem. Je nutné mít funkční autorádio, na kterém si na místě naladíte frekvenci, skrz kterou získáte zvuk k filmu.

„Abychom se mohli v autokině scházet pravidelně, je nutné dodržovat určitá pravidla. Dodržujte prosím minimální pohyb mimo vozidlo, a když už, tak s rouškou,“ dodal Ladislav Sedláček.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto MDK Sokolov

Štítky kultura, promítání, autokino, Sokolov, Karlovarský kraj, kulturní dům, městský dům, Anna Polívková, Facebook, Rudolf Havlík, Jiří Langmajer, Hynek Čermák, Po čem muži touží

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Sokolovské autokino se stalo hitem, pořadatelé přidávají další projekce na dnešek  |  Kultura  |  Zprávy  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.