Počasí dnes15 °C, zítra16 °C
Úterý 8. října 2024  |  Svátek má Věra
Bez reklam

Nehoda nákladního auta s betonem zastavila na osm hodin provoz u Ostrova

Havárie nákladního automobilu převážejícího beton zastavila v pondělí dopravu na silnici I/13 u Ostrova na Karlovarsku. Nehoda se obešla bez zranění, ale silnice byla více než osm hodin neprůjezdná ve směru z Karlových Varů na Chomutov, řekla mluvčí krajských policistů Zuzana Churaňová.

„Mix s betonem havaroval krátce po 10:00. Po nehodě z vozidla unikalo velké množství pohonných hmot," popsal dopoledne mluvčí policie Jan Bílek situaci. Převrácené auto zcela blokovalo provoz, hasiči podle jejich mluvčího Martina Kasala zabránili dalšímu unikání provozních kapalin. „Přečerpání nákladu a vyproštění auta jeřábem řešil dopravce sám," dodal Kasal. Okolo 17:30 bylo nákladní auto vyproštěno a hasiči zajistili úklid vozovky.

Policie v místě řídila dopravu po celý den. Osobní automobily policisté odkláněli na nejbližší sjezd směrem na průmyslovou zónu v Ostrově, nákladní auta zůstávala stát v koloně. Po spuštění provozu jeden z nich podle Churaňové kvůli vybité baterii čekal na odtah.

Po celý den se v okolí místa nehody tvořily několikaminutové kolony, jelikož silnice I/13 je před místem havárie z důvodu oprav zúžena do jednoho jízdního pruhu. Opravuje se také silniční most přes Bystřici na vjezdu do Ostrova, kde je průjezd zcela uzavřen, tudíž nebylo možné stanovit objízdnou trasu.

Příčinu a okolnosti havárie vyšetřuje policie.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Se svolením HZS KVK

Štítky ČR, nehoda, doprava, Karlovy Vary, ostrov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nehoda nákladního auta s betonem zastavila na osm hodin provoz u Ostrova  |  Doprava  |  Zprávy  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.