Počasí dnes13 °C, zítra12 °C
Středa 11. září 2024  |  Svátek má Denisa
Bez reklam

Tragická nehoda na dálnici D6 má po spolujezdci druhou oběť, v nemocnici zemřel i dvaadvacetiletý řidič

Vážná dopravní nehoda ze začátku měsíce, ke které došlo na dálnici D6 na Sokolovsku má druhou oběť. Po čtyřicetiletém spolujezdci zemřel na následky zranění v nemocnici také mladý řidič osobního vozu. K události došlo u Dolního Rychnova. Podle policie mladík nepřizpůsobil rychlost jízdy mokré vozovce a vylétl ze silnice.

K tragické události došlo 1. srpna krátce před sedmou hodinou večerní na dálnici D6 u sjezdu na Březovou. „Dvaadvacetiletý řidič osobního automobilu značky Seat jedoucí ve směru ze Sokolova do Chebu zřejmě při předjíždění jiného vozidla nepřizpůsobil na mokré vozovce rychlost, vyjel vpravo mimo komunikaci, prorazil oplocení, narazil do několika stromů a s vozidlem se převrátil na střechu,“ řekl k okolnostem nehody policejní mluvčí Jan Bílek.

Spolujezdec zemřel na místě, mladý řidič skončil v kritickém stavu v nemocni. Svůj boj po více než dvou týdnech prohrál.  „Svým vážným zraněním nakonec bohužel podlehl také dvaadvacetiletý řidič, který byl z místa letecky transportován do nemocnice. Tato tragická dopravní nehoda si tedy bohužel vyžádala dva lidské životy,“ uzavřel Bílek.

Foto Policie ČR

Štítky tragická nehoda, smrtelná nehoda, nehoda na dálnici, D6, riskantní předjíždění

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jan Dušek

A má to za sebou

Čtvrtek, 22. srpna 2024, 13:11Odpovědět

Tragická nehoda na dálnici D6 má po spolujezdci druhou oběť, v nemocnici zemřel i dvaadvacetiletý řidič  |  Doprava  |  Zprávy  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.