Počasí dnes20 °C, zítra20 °C
Sobota 21. září 2024  |  Svátek má Matouš
Bez reklam

Policisté na silnici zkontrolovali 130 vozidel, 70 z nich překročilo nejvyšší povolenou rychlost

Kontrolní akci zaměřenou především na dodržování povolené rychlosti podnikli policisté na silnicích v Karlovarském kraji. Během několika hodin odhalili zhruba stovku přestupků, z toho bylo v téměř 70 případech překročení povolené rychlosti.

„Mezi další přestupky patřilo nepoužití bezpečnostních pásů nebo zádržných systémů, technický stav vozidla či držení hovorového zařízení za jízdy. Během akce zkontrolovali policisté zhruba 130 vozidel,“ informoval mluvčí policie Jakub Kopřiva.

Kromě toho se policisté zaměřili i na kontrolu zákazu jízdy pod vlivem alkoholu a jiných návykových látek a dodržování dalších povinností v silničním provozu, včetně pátrání po odcizených motorových vozidlech, hledaných osobách, věcech a vzhledem k migrační krizi i na důkladnou kontrolu zavazadlových a nákladních prostor vozidel a prověrku přepravovaných osob.

„V podobných akcích budeme pokračovat i nadále, a proto řidiči, dejte nohu z plynu. Nemusí to totiž skončit jen pokutou nebo ztrátou řidičského průkazu, ale i ztrátou toho nejcennějšího co máme, našeho života,“ dodal mluvčí Kopřiva.

Hodnocení článku je 70 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky měření rychlosti, nejvyšší povolená rychlost, policejní akce

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policisté na silnici zkontrolovali 130 vozidel, 70 z nich překročilo nejvyšší povolenou rychlost  |  Doprava  |  Zprávy  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.