Počasí dnes14 °C, zítra19 °C
Pátek 3. května 2024  |  Svátek má Alexej
Bez reklam

Senior uháněl s autem v protisměru po dálnici D6, při pokusu o otočení se střetl s dalším vozem

V protisměru uháněl po dálnici D6 čtyřiasedmdesátiletý řidič osobního automobilu značky Volkswagen. Když zjistil svůj omyl, při pokusu o otočení se střetl s projíždějícím vozem značky Dacia a způsobil zranění jeho řidiče.

„Nehoda se stala krátce před 23. hodinou na dálnici D6, konkrétně poblíž Březové. Řidič s automobilem značky Volkswagen měl na dálnici vjet špatným sjezdem a tím se dostat do protisměru. Řidič pak po dálnici pokračoval směrem na Cheb, po chvíli se měl začít na pozemní komunikaci otáčet a přitom vjel do jízdní dráhy vozidlu značky Dacia, které řídil jednadvacetiletý mladík. Následně došlo ke střetu pravé přední části vozidla značky Volkswagen s levou přední částí automobilu značky Dacia,“ popsal nehodu policejní mluvčí Jakub Kopřiva.

Při dopravní nehodě došlo ke zranění jednadvacetiletého řidiče vozidla značky Dacia, kterého záchranáři převezli k ošetření do nemocnice. Oba řidiči se po dopravní nehodě podrobili orientační dechové zkoušce na přítomnost alkoholu, která u obou vyšla s negativním výsledkem. Škoda byla předběžně odhadnuta na částku přibližně 60 tisíc korun.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky auto v protisměru na dálnici, nehoda na dálnici D6, jízda v protisměru na dálnici, dálnice, Dacia, Volkswagen, Cheb, Březová

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Senior uháněl s autem v protisměru po dálnici D6, při pokusu o otočení se střetl s dalším vozem  |  Doprava  |  Zprávy  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.