Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Radost v Sokolově. Problémová křižovatka dostala kruháč

Velká radost zavládla v Sokolově, kde doznala změn problémová křižovatka před čerpací stanicí ONO. V místě, kde docházelo k pravidelným dopravním nehodám, je nově kruhový objezd. Podle města se usnadní provoz v úseku silnice 11/210, který směřuje na severní obchvat Sokolova.

Celkem náklady na investici přesáhly 33 milionů korun. Velkou porci částky putovalo z rozpočtu krajské správy a údržby silnic. Sokolov se podílel na výstavbě dopravního díla zhruba 13,3 miliony korun, za což vznikl nový chodník z ulice Závodu míru jeho osvětlení i světla v prostoru křižovatky.

I když řidiči museli být při výstavbě trpěliví kvůli omezení provozu, určitě nový kruhový objezd nyní ocení,“ myslí si starostka Renata Oulehlová (ANO).

Podle Oulehlové bylo vyjednávání o nové stavbě dlouhé. Připomněla, že záležitost řešilo město několik let. Teprve nyní se podařilo projekt uskutečnit. „Součástí bylo i odvodnění zpevněných ploch, dělící ostrůvky v místech pro přecházení, přestavba propustku pod silnicí 11/210, nové dopravní značení a přeložky inženýrských sítí. Město Sokolov zajišťovalo výstavbu obou větví místních komunikací, doplnění chodníků, veřejného osvětlení a také provedení některých přeložek inženýrských sítí,“ dodal mluvčí sokolovské radnice Vladimír Meluzín.  

Hodnocení článku je 96 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Město Soklov

Štítky Sokolov, Kruháč, Křižovatka, silnice, stavba, Renata Oulehlová

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Radost v Sokolově. Problémová křižovatka dostala kruháč  |  Doprava  |  Zprávy  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.