Počasí dnes21 °C, zítra22 °C
Pondělí 13. května 2024  |  Svátek má Servác
Bez reklam

Na silnicích v Karlovarském kraji zemřel v červnu jeden člověk

V červnu zemřel při dopravních nehodách na silnicích v Karlovarském kraji jeden člověk. Je to o jednoho méně než ve stejném období loni. Od začátku roku si nehody v kraji vyžádaly dva životy. Vyplývá to z předběžných statistik dopravní policie. V celé republice zemřelo letos od ledna do konce června při nehodách 201 lidí, v samotném červnu jich bylo 44.

Jediná smrtelná nehoda se stala v kraji 11. června dopoledne mezi Valčí a Novou Vsí, kde havaroval řidič motorky. Zemřel na místě.

Celkem se během června stalo 172 nehod, což je o 26 více než loni. Při nehodách byli dva lidé těžce zraněni, 19 lehce. Celková škoda byla vyčíslena na 10,53 milionu korun, což je pod ročním průměrem.

Nejčastější příčinou nehod bylo nepřizpůsobení jízdy okolnostem, druhou nejčastější příčinou bylo nedání přednosti. Nejvíce nehod se stalo čtvrtek 17.června, celkem 16.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Hasičský záchranný sbor Plzeňského kraje

Štítky nehody, smrtelná nehoda, smrt, dopravní nehoda, tragická nehoda, Karlovarský, havárie, Karlovarský kraj, silnice, Nová Ves

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na silnicích v Karlovarském kraji zemřel v červnu jeden člověk  |  Doprava  |  Zprávy  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.