Počasí dnes6 °C, zítra6 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Nehoda na železničním přejezdu, v autě cestovaly i dvě děti

Na železničním přejezdu u Nejdku na Karlovarsku se srazily vlak s osobním autem, ve kterém cestovali čtyři lidé včetně dvou dětí. Jedno z nich bylo při nehodě zraněno. Ve vlaku kromě strojvedoucího nikdo nebyl. Provoz na trati je dočasně přerušen.

„Ve vlaku nebyli žádní cestující, v autě jeli dva dospělí a dvě děti. Osobní auto po střetu s vlakem na železničním přejezdu v Nejdku sjelo ze stráně pod silnicí. Ve vozidle cestovaly čtyři osoby, ve vlaku nebyli žádní cestující. Nehoda se stala v úterý před druhou hodinou odpoledne. Přejezd je zabezpečený světelnou a zvukovou signalizací. Na místo byly vyslány tři jednotky hasičů," popsal nehodu mluvčí krajských hasičů Martin Kasal.

Tři cestující vyvázli bez zranění, lehčí šrámy si odneslo jedno z dětí. „Všechny osoby z vozidla na místě zkontrolovala záchranná služba, jedno dítě převezla do nemocnice. Místo zásahu si převzali drážní hasiči, kteří provedli kontrolu kolejového svršku a asistovali při vyproštění auta. Provoz na trati byl obnovený po třetí hodině odpoledne. Jak k nehodě došlo, řeší policie a drážní inspekce," dodal Kasal.

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto HZS KVK

Štítky doprava, nehoda, vlak, železnice, Nejdek, Karlovarský kraj, hasiči, železniční přejezd, havárie, Martin Kasal

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nehoda na železničním přejezdu, v autě cestovaly i dvě děti  |  Doprava  |  Zprávy  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.