Počasí dnes18 °C, zítra21 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Přípravy na dovolenou i letní grilování začínají nákupem v Globusu

PR článek

Široký sortiment zboží od kempingového vybavení, hraček, kuchyňských potřeb až po skvělé čerstvé maso a pečivo z vlastní výroby přímo v hypermarketu láká zákazníky k nákupům v Globusu. 

Období letních dovolených a zahradních grilovaček je tady. Ušetřete svůj čas, nakupte vše pohodlně na jednom místě a vyberte si ze širokého sortimentu přesně to, co potřebujete. S výběrem toho nejlepšího masa a masných výrobků vám pomohou řezníci přímo v hypermarketu Globus Jenišov u Karlových Varů. Poctivé řeznictví, které najdete v každém hypermarketu Globus, odebírá maso výhradně od českých a moravských dodavatelů, sami jej poté bourají přímo v hypermarketu, pár metrů od prodejního pultu. Čerstvost a kvalita je tak dominantou každého hypermarketu a vy si můžete s klidem pochutnat například i na produktech, připravených speciálně na období letního grilování. Poznejte pilíře Poctivého Řeznictví Globus Jenišov ZDE.

Řezníci z hypermarketu Globus Jenišov doporučují například mleté maso na hamburger. K jeho výrobě používají výhradně hovězí maso a chuť pak ladí za pomoci bylinek a koření. V sortimentu Řeznictví Globus najdete také nakládaná masa ve vlastních marinádách. Biggril Globus – to je čerstvé maso z vepřové plece, které se báječně hodí pro přípravu na grilu, ale dobře chutná i upečené doma v troubě nebo vyzkoušejte například spojení krůtího masa a kvalitní švýcarské pomerančové marinády. Sázkou na jistotu jsou hovězí steaková masa Globus, např. Rump steak, Striplion steak, Rib Eye steak nebo Traper steak. 

A ještě přidáme jednu lahůdku – Párty šunku Globus, kterou koupíte jako polotovar. Před grilováním stačí nakrojit horní kůži, zabalit do alobalu, asi 1 hodinu ji prohřát na pomalém ohni a po rozbalení dopéct kůrčičku. Ptáte se, čím všechny tyto chuťovky zakousnout? Třeba nejoblíbenější cibulovou bagetou z Pekařství Globus, hamburgerovou bulkou, houskami, rohlíky nebo chlebem. V každém Globusu totiž mají poctivé pekařství, ne rozpékárnu. Pečivo vyrábějí pekaři od zadělání těsta, které nechají vykynout, ručně zpracují a upečou. Proto je vždy opravdu čerstvé.

Globus Jenišov nabízí vše pro vaše grilování! Od masa a uzenin, přes čerstvé pečivo, ryby, sýry, zeleninu i ovoce, až po omáčky, koření a alko či nealko nápoje. 

Pokud si chcete během dovolené usnadnit vaření a ušetřit čas, v tom případě můžete zamířit k oddělení Snadného vaření. Všechny výrobky, které zde najdete, vznikají ve vlastních výrobách hypermarketu Globus a jejich cesta z hrnce, díže či bourárny masa do prodejního regálu je dlouhá jen pár metrů.

Ať už chcete mít přípravu jídla rychle za sebou, nebo si s ním rádi vyhrajete, či s vařením nechcete mít vůbec žádnou práci, v regálu Snadného vaření si určitě vyberete. Čeká tu na vás pestrá nabídka těstovin, knedlíků, omáček, pizzy nebo hotových jídel, která stačí jen ohřát a můžete podávat.

Láká vás žhavé léto u vody? K tomu neodmyslitelně patří vodní radovánky, grilování, osvěžující pití a jídlo. V hypermarketu Globus Jenišov u Karlových Varů si vyberete ze široké nabídky kuchyňských potřeb, zahradního nábytku, grilů, bazénů a příslušenství. Děti i dospělé potěší nabídka nafukovaček. Ty vám nejen zpříjemní plavání, ale také umožní relaxaci ve vodě nebo spoustu zábavy při bazénových hrách. Nezůstaňte pozadu ani s módou a buďte trendy. V oddělení textilu a obuvi si jistě vyberete dle svého vkusu – dámské, pánské i dětské plavky, šaty, trička, šortky, sandály, pantofle a další doplňky. Přiberte i nějakého společníka na dovolenou. V Globusu koupíte průvodce, deskové hry, knihy, omalovánky a třeba i doplníte lékárničku.

Přijeďte do Globusu Jenišov u Karlových Varů, kde pořídíte vše na jednom místě, snadno a rychle. Na chvíli se zastavte třeba i v kavárně na zákusek, dort či výbornou kávu. A pak už hurá za dobrodružstvím! Nezbývá než popřát šťastnou cestu, skvělé zážitky a ať vyjde počasí!

Hypermarket Globus Jenišov u Karlových Varů, Obchodní 30, 362 11 Jenišov u Karlových Varů.

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Globus, Karlovy Vary, Nabídka, Grilování

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Přípravy na dovolenou i letní grilování začínají nákupem v Globusu  |  Byznys  |  Zprávy  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.