Počasí dnes13 °C, zítra12 °C
Středa 11. září 2024  |  Svátek má Denisa
Bez reklam

Zabouchnul jsem se v chladícím autě, volal na městskou policii nešťastný a zimou prokřehlý muž

Netradiční zásahovou akci mají za sebou karlovarští strážníci. Na tísňovou linku se krátce po čtvrté hodině ráno dovolal zoufalý muž s tím, že se mu přihodila taková nemilá věc. Zabouchnul se totiž v chladícím autě, kde může být během chvilky až minus 18 stupňů!

„Dobré ráno, já vás zdravim, mně se přihodila taková věc. Mně se podařilo se zabouchnout v chladícím autě,“ oznámil na tísňovou linku městské policie nešťastný muž. Něco takového neslyší na operačním středisku každý den. Policista nicméně zachoval klid a muže se doptal, kde s autem zaparkoval. Okamžitě na místo vyrazila hlídka a po několika málo minutách od hovoru započala záchranná akce.

Když strážníci vozidlo našli, otevřeli zabouchnuté zadní dveře. „Jsme naprosto přesvědčeni o tom, že ještě nikdy nikdo neviděl strážníky radši než muž, který se v prostoru chladícího auta třásl zimou jak osika. Celkem štěstí, že v posledních dnech i nocích panují poměrně vysoké letní teploty a tak velmi rychle roztál a hned jak přestal drkotat zubama, pověděl strážníkům, jak k této události vlastně došlo,“ glosují policisté na svých webových stránkách.

A co bylo příčinou? Vlastně jeho ochota pomoci řidiči, který měl nastoupit na směnu po něm. Skládal mu věci do auta a zabouchly se za ním dveře. „Navíc uvedl, že během několika hodin může být chladícím prostoru až minus 18 stupňů a tak měl pochopitelně strach o svůj život,“ doplnili strážníci s tím, že muž sliboval, že si příště už bude dávat pozor.

Hodnocení článku je 96 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Se svolením MP Karlovy Vary

Štítky kuriozní případ, kuriozní nehoda, zabouchnul se v autě, uvízl v chladícím voze, městská policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

zdenek peter

je to k smíchu...jen se divím že vevnitř nejsou nějaké bezpečnostní prvky!vypnout mrazák,otevření dveří zevnitř atd...nevím jak by se to potom vysvětlovalo kdyby neměl u sebe ani mobil,nebo mu zrovna zhasnul..

Sobota, 17. srpna 2024, 13:10Odpovědět

Robert Todt

Přesně, to také nechápu. Osobní auta už mají běžně možnost otevřít kufr uvnitř (pokud se tam náhodou někdo zabouchne). U skříňových aut s křídlovými dveřmi navíc dveře může přibouchnout poryv větru.

Sobota, 17. srpna 2024, 19:06Odpovědět

Zabouchnul jsem se v chladícím autě, volal na městskou policii nešťastný a zimou prokřehlý muž  |  Zprávy  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.