Počasí dnes14 °C, zítra14 °C
Pondělí 7. října 2024  |  Svátek má Justýna
Bez reklam

VIDEO: Dvě ženy si to v dešti vykračovaly po dálnici D6, měly obrovské štěstí, že je nesmetlo auto

Obrovské štěstí měly dvě ženy, které šly pěšky po dálnici D6 ve směru z Karlových Varů do Chebu. Jedna z nich měla rudý deštník, a tak upoutala pozornost projíždějících řidičů. Ti obratem upozornili policii. Ženy posléze uvedly, že jen hledaly místo, kde dálnici přejít.

„Dvě ženy si vybraly k chůzi netradiční a především velice nebezpečné místo. V deštivém počasí se totiž pěšky vydaly na dálnici D6 ve směru z Karlových Varů do Chebu. Toho si naštěstí všimli pozorní svědci, kteří celou věc oznámili na tísňovou linku policie,“ popisuje policejní mluvčí Jan Bílek.

Dálniční policisté okamžitě vyjeli do terénu a po chvíli opravdu spatřili, jak před nimi kráčí dvě ženy. Obě uvedly, že jen chtěly dálnici přeběhnout a hledaly k tomu vhodné místo. Přestupek obou žen vyřešili policisté pokutou na místě.

Základní předpisy pro chodce jsou dané a musí se dodržovat. Bohužel i zde se najde spousta lidí, kteří pravidla nedodržují a to i přesto, že chodec je nejzranitelnějším účastníkem silničního provozu. Chodec, který se pohybuje na dálnici či silnici pro motorová vozidla, se dopouští přestupku. Nejen, že se tímto jednáním dopouštějí přestupku, ale ohrožují sebe i ostatní.  Nejenom chodec, ale ani cyklista na dálnici nepatří,“ uzavírá s varováním Jan Bílek.

Ohodnoť článek

Foto Se svolením Policie ČR

Štítky šly pěšky po dálnici, chodci na dálnici, chodec, riskatní chování, hazard se životem

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Dvě ženy si to v dešti vykračovaly po dálnici D6, měly obrovské štěstí, že je nesmetlo auto  |  Zprávy  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.