Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Nahá žena pobíhající po zasněžené ulici šokovala obyvatele Aše

Zajímavý pohled se naskytl chodcům i projíždějícím řidičům v Aši. Po namrzlém chodníku zde totiž pobíhala nahá žena. Proč se tak stalo? Kdoví. Pod videem s neznámou ženou, které umístil jeden z místních na sociální sítě, se hned vyrojilo několik teorií. Pravdu ovšem zná jen nahatá běžkyně.

„Tohle se může stát jenom v Aši,“ tak glosoval situaci muž, který kolem ženy projížděl na čtyřkolce a celou situaci zachytil na mobilní telefon. Příspěvek poté sdílel na sociálních sítích, video však po několika hodinách smazal. Žena z celého incidentu vyvázla sice s ostudou, ale bez pokuty.

Celý případ nápadně připomíná nelichotivou situaci, kdo které se dostal devětadvacetiletý muž z Plzně. Ten u svých přátel hrál společenskou hru „Vadí nevadí“. Ta se nejspíš vymkla kontrole a polonahého Plzeňana z bytu vyhodili. Sice měl na sobě poctivě roušku, dále však už jen dámskou košilku a podprsenku. Nutno dodat, že opravdu nebylo nejtepleji.

„Namířeno měl údajně domů. Hlídce přiznal pár vypitých panáků slivovice a k tomu požití drogy extáze. Tvrdil strážníkům, že ho kamarádi vyhodili z bytu,“ uvedla tehdy k případu mluvčí městské policie Jana Pužmanová.

Přivolaní záchranáři muže prohlédli a vzhledem k jeho stavu, kdy se choval zmateně zřejmě v důsledku požití drogy, rozhodli o jeho následném umístění na záchytnou stanici.

Hodnocení článku je 54 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Facebook + MP Plzeň

Štítky krimi, , policie, Plzeň

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hanz Jirak

to může být odkudkoliv. taková běhala nedávno v Kolíně

Středa, 6. ledna 2021, 09:44Odpovědět

Miloslav Misot

..otužování je přece zdravé...

Úterý, 5. ledna 2021, 15:50Odpovědět

Nahá žena pobíhající po zasněžené ulici šokovala obyvatele Aše  |  Zprávy  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.