Počasí dnes22 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 2. května 2024  |  Svátek má Zikmund
Bez reklam

Senátora Miroslava Plevného nahradil na postu místostarosty Chebu Ladislav Hrubý

Chebští zastupitelé přijali rezignaci dosavadního místostarosty Miroslava Plevného (VPM) a na jeho místo zvolili advokáta Ladislava Hrubého (VPM), který doposud vykonával funkcí radního města.

„Novým místostarostou Chebu byl na zasedání zastupitelstva zvolen advokát a dosavadní radní Ladislav Hrubý (VPM). V tajné volbě mu dalo hlas 20 z 21 přítomných zastupitelů. Ve funkci nahradil Miroslava Plevného (VPM), který se rozhodl na post ve vedení města rezignovat v souvislosti se ziskem senátorského mandátu,“ uvedl mluvčí chebské radnice Tomáš Ivanič.

Nově zvolený místostarosta bude mít na starost majetkoprávní pět odborů městského úřadu. Konkrétně to bude odbor majetkoprávní, odbor stavební a životního prostředí, odbor projektového managementu a rozvoje, odbor investiční, odbor správních činností a obecní živnostenský úřad.

„Cheb má také dva nové zastupitele za VPM - Martina Řezníčka a Jiřího Duchka. Na základě výsledku komunálních voleb z roku 2018 nahradili Michala Poláka a Michala Ouřadu, kteří na své zastupitelské posty rezignovali,“ dodal mluvčí Chebu.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto facebook.com

Štítky zastupitelstvo, místostarosta, Plevný, Hrubý, Cheb, Ladislav Hrubý, Miroslav Plevný, Martin Řezníček, Živnostenský úřad, Michal Polák

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Senátora Miroslava Plevného nahradil na postu místostarosty Chebu Ladislav Hrubý  |  Chebsko  |  Z kraje  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.