Počasí dnes14 °C, zítra19 °C
Pátek 3. května 2024  |  Svátek má Alexej
Bez reklam

Karlovarští volejbalisté jsou na hraně vyřazení. Pražským Lvům podlehli i podruhé

Karlovarští volejbalisté jsou na hraně vyřazení. Semifinálový soupeř, Lvi Praha, porazili Karlovarsko i podruhé a jedna výhra je dělí od postupu do finále. Pražané v pátečním zápase v domácí hale na Podvinném mlýně nad obhájci titulu zvítězili 3:0.

Zatímco první zápas reprízy finále minulého ročníku rozhodl na západě Čech až tie-break, dnes Lvi slavili už po třech setech. Všechny sady ale byly vyrovnané, nejvíc hned ta první, kterou Lvi získali poměrem 28:26. Další skončily 25:21 a 25:22.

„Cením si toho, že jsme se nezlomili ani v těžkých chvílích. Třeba ve druhém setu jsme vedli o čtyři body, Vary skóre dotáhly a my se v koncovce stejně nezlomili a o čtyři body nakonec vyhráli. To je pozitivní a ukazuje to na naši mentální sílu," řekl kapitán pražského celku Jakub Janouch.

O postupu do finále budou moci Lvi rozhodnout v úterý v hale Karlovarska. „Musíme prokázat daleko větší mentální sílu v koncovkách. I příště čekám vyrovnané utkání s vyrovnanými koncovkami. Kluci si musí uvědomit, že vždy vyhrají ti odvážnější," konstatoval kouč západočeského vítěze základní části extraligy Jiří Novák.

Ve druhé semifinálové sérii je zatím odehraný jeden zápas, ve kterém si Liberec poradil s Českými Budějovicemi.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto VK Čez Karlovarsko

Štítky Volejbal, Karlovarsko, Extraliga, Lvi Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Karlovarští volejbalisté jsou na hraně vyřazení. Pražským Lvům podlehli i podruhé  |  Míčové sporty  |  Sport  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.