Počasí dnes15 °C, zítra16 °C
Úterý 8. října 2024  |  Svátek má Věra
Bez reklam

Volejbalisté mohou zítra rozhodnout o postupu do semifinále extraligy

Mužstvo Karlovarska vybojovalo druhou výhru nad Kladnem a je krůček od postupu do další fáze vyřazovacích bojů. V sérii hrané na tři vítězná utkání vedou Západočeši 2:0 a rozhodující třetí krok mohou učinit zítra.

Třetí duel se hraje na palubovce míčové haly KV Arény. Domácí tým VK Karlovarsko do něj vstoupí opět jako favorit a se snahou nepřipustit komplice z prvního čtvrtfinálového duelu. V něm totiž mužstvo z lázeňského města prohrálo úvodní dva sety a muselo tak dotahovat náskok Středočechů. To se nakonec povedlo a Karlovy Vary otočily vývoj zápasu na svoji stranu a slavily výhru 3:2 na sety.

A dobře nezačal tým trenéra Jiřího Nováka ani duel na Kladně, kde opět prohrál úvodní sadu v poměru 23:25. Vyrovnaná bitva pak sice pokračovala i v dalších setech, kde ale Západočeši měli více štěstí a dokázali dotáhnout zápas do vítězného konce v poměru 3:1 na sety. A o tom, že to byla bitva více než vyrovnaná, mluví skóre jednotlivých setů, které z pohledu Karlovarska skončily 23:25, 25:21, 27:25 a 26:24.

Pokud Karlovy Vary zvládnou a vyhrají i zítřejší duel, ukončí čtvrtfinálovou sérii 3:0 na zápasy a budou vyhlížet semifinálového soupeře. I v semifinále by Západočeši byli favoritem, neboť vyhráli základní část extraligy a proto by sérii opět začínali na domácí palubovce.

Třetí duel čtvrtfinálové série mezi VK Karlovarsko a Kladnem se hraje zítra od 18 hodin v míčové hale KV Arény opět bez přítomnosti diváků.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto VK Karlovarsko

Štítky volejbal, extraliga, VK Karlovarsko, Karlovy Vary, play off, Karlovarský kraj, Kladno, Jiří Novák, semifinále, KV Arena

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Volejbalisté mohou zítra rozhodnout o postupu do semifinále extraligy  |  Míčové sporty  |  Sport  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.