Počasí dnes18 °C, zítra21 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Volejbalová paráda, VK Karlovarsko si zahraje finále poháru proti Dukle Liberec

Volejbalisté Karlových Varů včera porazili Lvy Praha a dnes v boji o finále nedali šanci mužstvu z Ústí nad Labem. Ani v jednom duelu navíc neztratili set a do zítřejšího finále tak půjdou jako mírní favorité.

Finálový turnaj českého volejbalového poháru se koná o víkendu v Karlových Varech. V sobotu na sebe v rámci pohárového čtvrtfinále postupně narazila mužstva Českých Budějovic a Beskyd, Brna a Dukly Liberec, domácího VK Karlovarska a Lvů Praha a Ústí nad Labem a Kladna. Během sobotního programu se žádné velké překvapení nekonalo, i když je třeba zmínit, že jeden z favoritů Jihostroj České Budějovice se překvapivě trápil a mužstvo Beskyd porazil až v pětisetové bitvě. Mezi nejlepší čtyři celky pak vedle zmiňovaného Jihostroje postoupila i Dukla Liberec, domácí VK Karlovarsko a Ústí nad Labem.

"Já jsem rád, že jsme vyhráli a postoupili dál do semifinále. Z naší strany to bylo docela dobré. Dobře jsme podávali, ale chybělo nám hodně bloků a nebyla žádná obrana v poli. Ale Praha nám pomohla, takže jsem rád za ten postup,“ říkal po postupu do semifinále kapitán VK Karlovarsko Lukáš Ticháček.

V dnešním semifinále proti sobě nejprve nastoupil budějovický Jihostroj proti Dukle Liberec a VK Karlovarsko proti mužstvu Ústí nad Labem. A zatímco v prvním duelu postoupila překvapivě Dukla Liberec po výhře 3:1 na sety, ve druhém utkání se překvapení nekonalo a domácí celek vcelku jednoznačně přešel před Severočechy do zítřejšího finále. VK Karlovarsko vyhrálo svůj semifinálový zápas hladce 3:0 po setech 25:20, 25:18 a 25:22.

V zítřejším finále českého volejbalového poháru se tak střetne VK Karlovarsko s Duklou Liberec. Zápas se hraje od 17:40 hodin opět v míčové hale KV Arény v Karlových Varech.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto VK Karlovarsko

Štítky volejbal, pohár, VK Karlovarsko, Final 8, Karlovy Vary, finále, Karlovarský kraj, Dukla Liberec, Ústí nad Labem, Praha, VK Jihostroj České Budějovice, semifinále, Beskydy

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Volejbalová paráda, VK Karlovarsko si zahraje finále poháru proti Dukle Liberec  |  Míčové sporty  |  Sport  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.