Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Hokejové Karlovy Vary lovily v první lize. Ze Vsetína přivedly útočníka Přikryla

Hokejové Karlovy Vary nekončí ve zbrojení na novou sezonu. Západočeský celek přivedl před nadcházející sezonou pátou posilu, kterou se stal osmadvacetiletý útočník Roman Přikryl. Hráč naposledy působil v dresu Vsetína. Nyní odchovanec Plzně doufá, že se probojuje do prvního týmu Energie.

Energie pomýšlí v nové sezoně na lepší umístění. Tým trenéra Bruka doufá, že ho nemine čtvrtfinále. Kub z lázeňského města přivedl například brankáře Dominika Frodla nebo útočníka Ikku Kangasniemiho. Nyní sáhl po bojovném forvardovi Romanu Přikrylovi, jenž v poslední době sbíral starty v první lize za Litoměřice a naposledy Vsetín. Zkušenosti má ale i z extraligy, kde oblékal barvy mateřské Plzně nebo Českých Budějovic.

„Něco proběhlo už v průběhu loňské sezony, tehdy to ale ještě nevyšlo. S panem Brukem jsme si ale řekli, že budeme dále v kontaktu. Když mi před pár dny zavolal, tak jsem neváhal. O mé roli už jsme se bavili, v první řadě ale musím uhrát tým a věřím, že se mi to podaří,“ uvedla nejnovější přírůstek do sestavy Energie.

Přikryl byl rovněž člen k mládežnických reprezentací. Nyní si vyzkouší novou štaci. V Karlových Varech se stal celkem pátou novou tváří. Už dříve dorazil brankář, obránce Bernovský nebo útočníci Procházka a Kangasniemi.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Hc Vsetín

Štítky Energie, Karlovy Vary, Extraliga, Přestupy

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hokejové Karlovy Vary lovily v první lize. Ze Vsetína přivedly útočníka Přikryla  |  Hokej  |  Sport  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.