Počasí dnes7 °C, zítra12 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Hokejový obránce Tureček podepsal novou dvouletou smlouvu v Karlových Varech

Obránce David Tureček podepsal novou dvouletou smlouvu s vedením extraligových Karlových Varů. Dvaadvacetiletý hokejista se na západ Čech vrací po dvouletém hostování v Třebíči. Jak dnes klub uvedl na webu, v nadcházející sezoně bude v rámci spolupráce se Sokolovem nastupovat za partnerský Baník, s jehož týmem už zahájil letní přípravu.

"Oslovily mě Karlovy Vary, že by chtěly, abych působil v širším kádru na pozici devátého obránce se střídavými starty do Sokolova. Nabídku jsem přijal, protože si myslím, že je čas udělat další krok a pokusit se porvat o extraligu," uvedl Tureček.

Urostlý zadák v Karlových Varech hokejově dorůstal a právě v týmu Energie také poprvé okusil extraligu. V uplynulé sezoně si v domácí nejvyšší soutěži připsal ale jen jediný start, jinak oblékal dres prvoligové Třebíče. Za mužstvo Horácké Slavie odehrál v základní části 48 utkání a připsal si tři góly a stejný počet asistencí. Za devět startů v play off přidal další tři nahrávky.

"Třebíč mi v podstatě zachránila kariéru, když jsem přicházel na try-out, tak jsem si to šel jen užít a spíš jsem počítal s variantou studia na vysoké škole v Brně a hokeji se věnovat už jen pro zábavu. Ale trenérům jsem se zalíbil, dostal jsem šanci a nakonec z toho byly dva nejlepší roky mé kariéry, které mi daly strašně moc a jen tak na ně nezapomenu," prohlásil Tureček.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Energie KV

Štítky Sport, hokej, extraliga, Karlovy Vary, Tureček

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hokejový obránce Tureček podepsal novou dvouletou smlouvu v Karlových Varech  |  Hokej  |  Sport  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.