Počasí dnes16 °C, zítra12 °C
Pondělí 6. května 2024  |  Svátek má Radoslav
Bez reklam

Karlovým Varům se v klíčové fázi sezony rozrůstá marodka. Výpomoc přijde ze Sokolova

Komplikace v boji o play-off hlásí karlovarská Energie, které se v posledních kolech i přes včerejší prohru se Spartou daří pravidelně sbírat body. Po zápase s Pražany klub oznámil, že na marodku přibyl obránce Tomáš Bartejs. Zraněný je také brankář Vladislav Habal. Energetici reagovali na zranění příchodem gólmana Martina Michajlova.

Západočechům zápas na Spartě nevyšel. Zápas ztratili ve třetí třetině, ve které inkasovali čtyři branky. Celkově prohráli utkání 3:6. Bodová ztráta ale nebylo to jediné, co svěřence Davida Bruka mrzelo. Na listinu zraněných hráčů přibyl třicetiletý obránce Tomáš Bartejs, který patří ke stálým členům obranných řad. Chybět v sestavě bude několik týdnů. „Vyšetření u zkušeného beka prokázalo vážnější zranění v horní části těla, které ho na následující týdny vyřadí ze hry,“ informovaly hokejové Karlovy Vary na svém webu. 

Absence Bartejse není jedinou komplikací pro celek z lázeňského města. Mužstvu chybí rovněž brankář Vladislav Habal. Jak dlouho bude mimo hru, není jasné. Klub ale uvedl, že zranění by nemělo být vážně. Přesto na situaci reaguje. Do brankoviště přivedl do konce sezony na střídavé starty Martin Michajlova. Osmadvacetiletý gólman přichází partnerského Sokolova. 

Vedení týmu přistoupilo k rozšíření brankářské sestavy i s ohledem na zranění zkušeného brankáře Vladislava Habala, který nedohrál utkání s Třincem a mužstvu bude nějaký čas chybět,“ uvedla Energie.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto HC Energie Karlovy Vary

Štítky Karlovy Vary, Energie, Zranění

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Karlovým Varům se v klíčové fázi sezony rozrůstá marodka. Výpomoc přijde ze Sokolova  |  Hokej  |  Sport  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.