Počasí dnes23 °C, zítra22 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Hokejisty Varů opouští Švéd Immo. Nepřesvědčil nás, zní z klubu

Karlovarská Energie hlásí před reprezentační přestávkou změny v kádru. Tým opouští po měsíční zkoušce švédský útočník Tor Immo, jenž trenéry svými výkony nepřesvědčil. Mužstvo naopak posílí dvojice forvardů z první ligy. Ze Sokolova přichází Vojtěch Tomi a Radek Pořízek.

Angažmá sedmadvacetiletého rodáka z Köpingu končí po šesti utkáních, ve kterých připsal jednu asistenci. V posledním utkání na ledě Vítkovic už do hry ani nezasáhl. „Švédský útočník bohužel nenaplnil představy klubu a s týmem se nyní loučí,“ vyjádřil se klub na svém webu.

Nové angažmá našel Immo ve Znojmě. Již bývalý útočník Energie si tak opět zahraje mezinárodní bet-at-home ICE Hockey League, ve které nastupoval už na začátku sezony za tým Bratislava Capitals.

Do tréninku se v Karlových Varech naopak již Radek Pořízek a Vojtěch Tomi, útočníci, kteří v letošní sezoně působí v partnerském Sokolově. Oba útočníci budou v klubu působit formou střídavých startů, nadále tak mohou nastupovat i za Baník v Chance lize.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Hokejkv.cz

Štítky Energie, Vary, Hokej, Extraliga, Výměny, HC Baník Sokolov, Vojtěch Tomi, HC Vítkovice Ridera, Orli Znojmo, IClinic Bratislava Capitals, HC Energie Karlovy Vary, 1. česká hokejová liga

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hokejisty Varů opouští Švéd Immo. Nepřesvědčil nás, zní z klubu  |  Hokej  |  Sport  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.