Počasí dnes11 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Energie zapisuje třetí porážku v řadě. Doma nestačila v derby na Litvínov

Hokejisté Karlových Varů nezvládli domácí duel s Litvínovem a po prohře 2:3 si připsali svěřenci Martina Pešouta třetí porážku v řadě. Naopak Litvínov díky dnešní výhře v sedmadvacátém kole zlomil sérii tří porážek za sebou a bodově se dotáhl na Energii. Oba celky mají shodně 27 bodů a bodově se dělí o jedenáctou pozici v tabulce.

Na první gól se čekalo do poloviny první třetiny, když se pohotově prosadil Kanaďan Giorgio Estephan a poprvé překonal karlovarského Habala, jenž dostal přednost před Novotným. Domácí brankář o chvíli později lovil puk z branky znovu, když se po přihrávce Lukeše zpoza brány trefil Andrej Kudrna. Energetici špatný úvod zápasu zaskočil, přesto se v první třetině radovali z branky. Po přihrávce Kohouta ranou z první snižoval Petr Koblasa.

Ve druhé třtině byly šance na obou stranách, jenže se nikdo ze střelců neprosadil. Rozhodnout proto musela třetí třetina, jejíž úvod svěřenci Pešouta nezachytili. V čase 42:09 vybídl Demel ke skórování Patrika Zdráhala, jenž svou přesnou střelou vrátil Vervě dvoubrankové vedení. Karlovarští marně hledali recept na pozornou litvínovskou obranu v čele brankářem Godlou, který si poradil s nadějnými pokusy Havlína či Beránka. Radost zelenobílým udělal Jiří Černoch, jenž se prosadil pohotovou dorážkou necelých pět minut před koncem řádné hrací doby. Gól posvětil až videorozhodčí. Karlovarští následně riskli hru bez brankáře. Navzdory tlaku se Energii nepovedlo skórovat, a tak si Vary zapsaly třetí prohru v řadě o jednu branku, zatímco třízápasovou sérii porážek dnešní výhrou ukončil.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Hokej.kv

Štítky energie, Extraliga, Litvínov, HC Verva Litvínov, HC Energie Karlovy Vary, Andrej Kudrna, Petr Koblasa, Patrik Zdráhal, Jiří Černoch

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Energie zapisuje třetí porážku v řadě. Doma nestačila v derby na Litvínov  |  Hokej  |  Sport  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.