Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Sobota 18. května 2024  |  Svátek má Nataša
Bez reklam

Karlovarský hokejový klub pro dnešní utkání neomezí kapacitu diváků

Na dnešní utkání Karlových Varů s Mladou Boleslaví může přijít neomezený počet diváků. Musí však doložit, že mají očkování, nebo prodělali v posledních 180 dnech onemocnění covid-19. Informoval o tom klub na svých stránkách s tím, že kapacita tisíc diváků platí až od 18 hodin, zatímco utkání začíná v 17:30 hodin.

Dnešní extraligové utkání proti Mladé Boleslavi se uskuteční v režimu jako všechny dosavadní zápasy v této seozně. „Nejvýraznější a jedinou změnou je tak pouze ta, že na utkání mají povolen vstup pouze osoby po prodělané nemoci covid-19 v posledních 180 dnech či osoby, které mají dokončené očkování proti této nemoci, nebo se na ně vztahuje některá z výjimek, tedy dle již avizovaných změn platných od 22. listopadu,“ vzkázal klub na svém webu.

Kapacit dnes omezená nebude. „Začátek utkání s Mladou Boleslaví je v 17:30, akce je tak zahájena ještě ve starém režimu, kdežto nová vládní opatření vstupují v platnost až v 18:00, přičemž klub akci nemůže v jejím průběhu přerušit,“ uvedl klub.

Na další domácí utkání při nouzovém stavu budou moci pouze permanentkáři a reklamní partneři, kteří mají sponzorské karty. „Vstupenky, které byly zakoupeny na utkání se Spartou, zůstávají v platnosti, s ohledem na jejich minimální prodané množství,“ doplnil klub a vzkázal, že veškeré novinky budou zveřejněny na webových stránkách. 

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Hokejkv.cz

Štítky hokej, Karlovy Vary, covid, omezení, opatření, nemoc, Mladá Boleslav

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Karlovarský hokejový klub pro dnešní utkání neomezí kapacitu diváků  |  Hokej  |  Sport  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.