Počasí dnes6 °C, zítra8 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Extraligová sezona v lázních skončila, Energie prohrála sérii 1:3

Hokejisté Karlových Varů dnes nezvládli čtvrtý duel předkola play off s Pardubicemi a letošní sezona pro ně skončila. Západočeši se v celé sérii trápili zejména střelecky, když ve čtyřech odehraných zápasech dokázali vstřelit pouze šest branek a jednu v prodloužení. Jejich soupeř jich naopak vsítil devatenáct.

Energie se i dnes držela podobného scénáře, který včera na Pardubice fungoval. I dnes se tedy hrálo první dějství bez branek a to i přesto, že obě mužstva bojovala ze všech sil a k vidění byl pohledný útočný, ale velmi tvrdý a nekompromisní hokej. Nastavené tempo ve druhé třetině opadlo, přibývalo faulů a nedovolených zákroků. V polovině zápasu hrál hostující tým přesilovku 4:3, kterou dokázal využít a ujal se vedení. Na úvodní trefu hostí nedokázali Energetici reagovat a naopak na konci druhé třetiny inkasovali druhou branku, která, jak se později ukázalo, byla rozhodující.

Hned na začátku poslední třetiny chybovali Západočeši v rozehrávce a soupeř trestal potřetí. Pardubice pak přidaly ještě dvě branky, na které pouze čestným zásahem domácích, reagoval Koblasa, který tak upravil skóre na konečných 1:5.

Pardubice tak vyhrály třetí utkání v této sérii a mohly v KV Aréně oslavit postup do čtvrtfinále. Pro tým Karlových Varů naopak letošní sezona končí.

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto HC Energie/Aleš Bedlík

Štítky hokej, extraliga, předkolo play off, HC Energie, Karlovy Vary, Pardubice, energie, KV Arena

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Extraligová sezona v lázních skončila, Energie prohrála sérii 1:3  |  Hokej  |  Sport  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.