Počasí dnes7 °C, zítra7 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Po dvou domácích prohrách hraje dnes Energie v Hradci

Hokejisté Karlových Varů prohráli dva poslední duely vždy o jeden gól. S Libercem i Pardubicemi padli 3:4 a zejména poslední prohraný duel s Perníkáři je může hodně, neboť v něm dvakrát vedli a přesto nedokázali bodovat.

„Nepodařilo se nám teď několik zápasů zvítězit, prohráli jsme o jeden gól. Bude důležité, abychom proti Hradci do utkání nastoupili jako proti Pardubicím, ať nemusíme duel dotahovat tak, jak to bylo v Liberci,“ říká asistent hlavního kouče Energie Tomáš Mariška, který chce, aby jeho tým navázal na první třetinu proti Perníkářům, kterou vyhrál 2:0.

Hradec určitě nepatří mezi oblíbené soupeře Energie a ta s ním nemá ani dlouhodobě pozitivní bilanci. V této sezoně je ale bodový zisk ze vzájemných zápasů vyrovnaný. Hrála se dvě utkání a v Karlových Varech vyhrál Hradec a v Hradci pro změnu Energie. A právě výhra z Hradce by mohla Západočechy dostatečně namotivovat. Jednoduché to ale nebude.

„Mountfield má velkou ofenzivní sílu. Velké silné hráče, kteří hrají fyzický hokej. Dobře brání a mají výborného gólmana. To jsou ty zásadní věci, na které se budeme muset připravit. Musíme být důslednější do obrany a nedávat soupeři šance na přečíslení. Taky nesmíme zapomínat na prostor před vlastní brankou. Když si tyto věci pohlídáme, tak věřím, že body můžeme získat,“ dodává asistent hlavního kouče Energie.

Dnešní duel se v Hradci Králové hraje od 16 hodin a je první z pěti, které mužstvo Karlových Varů odehraje na venkovních stadionech. Po zápase v Hradci ho totiž čeká utkání v Plzni, Mladé Boleslavi, Třinci a na Spartě.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto hc energie

Štítky hokej, extraliga, Karlovy Vary, energie, FC Hradec Králové, HC Energie Karlovy Vary, FC Slovan Liberec, FK Pardubice, Mountfield Hradec Králové, FC Viktoria Plzeň, AC Sparta Praha, FK Mladá Boleslav, HC Oceláři Třinec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Po dvou domácích prohrách hraje dnes Energie v Hradci  |  Hokej  |  Sport  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.