Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Série porážek už musí skončit, zní z kabiny Energie

Hokejisté Karlových Varů prohráli čtyři utkání v řadě, a i když v pátečním duelu v Plzni předvedli vcelku povedený výkon, na body to nestačilo. Dnes tým trenéra Martina Pešouta zahájí čtyřzápasovou šňůru domácích zápasů.

V cestě bude hráčům Energie stát celek Vítkovic. Ten sice dokázali v aktuální sezoně dvakrát porazit, ale tým Ridery se zlepšuje a porazit ho potřetí nebude rozhodně jednoduché.

„My se musíme soustředit na svou hru, na svůj výkon. Už v Plzni bylo vidět herní zlepšení, tlak do brány a velká bojovnost. Musíme být ale jednoznačně šikovnější v koncovce a produktivitě. Ta nás teď sráží a na té musíme zapracovat," říká před dnešním duelem asistent hlavního kouče Energie Tomáš Mariška.

Ve prospěch Karlových Varů mohou mluvit nejen zmiňované dvě výhry z posledních vzájemných zápasů, ale také domácí prostředí. Třetím důležitým faktorem může být i oživení karlovarské šatny, do které se vrátil nejproduktivnější hráč Energie z loňské sezony Tomáš Rachůnek, který by již dnes mohl nastoupit. I přesto ale bude třeba dát do zápasu všechno.

"Viděli jsme utkání Vítkovic s Boleslaví, na kterém bylo hezky vidět, že jdou nahoru a určitě nás čeká další nelehký zápas. Ale já věřím, že odfáráme každé střídání a zvítězíme," dodal k dnešnímu duelu Tomáš Mariška.

Utkání Energie s Vítkovicemi se hraje dnes od půl čtvrté odpoledne v KV Aréně. Tam odehrají Karlovy Vary i další duel, ve kterém v úterý přivítají Pardubice.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto HC Energie/Kateřina Macečková

Štítky hokej, extraliga, Karlovy Vary, energie, HC Energie Karlovy Vary, HC Škoda Plzeň, HC Vítkovice Ridera, HC Dynamo Pardubice, BK Mladá Boleslav, KV Arena, Tomáš Rachůnek

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Série porážek už musí skončit, zní z kabiny Energie  |  Hokej  |  Sport  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.