Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Energie přečkala karanténu a vrací se do extraligového kolotoče

Hokejisty Karlových Varů dnes čeká dohrávka odloženého utkání s pražskou Spartou. Kvůli vyhlášenému nouzovému stavu a epidemiologickým opatřením se bude utkání hrát před prázdnou KV Arénou.

Karanténa A-týmu Energie skončila před dvěma dny. Hráči se mohli po desetidenní pauze zaviněné pozitivními testy na Covid-19 vrátit k plnému tréninku a dnes je čeká třetí extraligový duel nové sezony.

„Jsme šťastní, že už máme nejhorší za sebou a můžeme se vrátit k normálnímu fungování. Absence tréninku je znát, ale věřím, že do utkání půjdeme dobře nachystáni,“ sdělil klubovému webu asistent hlavního trenéra Tomáš Mariška.

Do Karlových Varů ale míří pražská Sparta, která je v letošním ročníku pasována na jednoho z adeptů na extraligový titul. Sparta navíc nepatří k oblíbeným týmům Energie, která ve vzájemném duelu čeká na vítězství od roku 2017.

„Hráči mají neskutečnou chuť hrát, proto věřím, že na ledě nechají maximum. Spartě máme co vracet a všichni jsme připraveni ukončit černou šňůru, kterou s ní máme,“ dodal asistent hlavního kouče.

Utkání se hraje v KV Aréně od půl šesté večer. Na tribuny ale diváci neusednou. Na základě vyhlášení nouzového stavu vládou ČR od pondělí 5. října dochází k omezení provozu KV Arény. Po dobu nejméně čtrnácti dní, což je prozatím do 18. října, nebude možný vstup veřejnosti do prostor KV Arény. Zákaz vstupu se vztahuje na tréninky, soutěžní utkání či turnaje. Na utkání je vstup povolen pouze hráčům a osobám do utkání zapojených jako jsou ledaři, rozhodčí, pomocné funkce a další,“ sdělil mluvčí klubu Jiří Holý.

Hodnocení článku je 90 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto HC Energie/Aleš Bedlík

Štítky hokej, extraliga, Karlovy Vary, energie, KV Arena, trénink, karanténa, Jiří Holý, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Energie přečkala karanténu a vrací se do extraligového kolotoče  |  Hokej  |  Sport  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.