Počasí dnes11 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Vstup do nové sezony Energii vyšel na výbornou, na kontě má první tři body

Hokejisté Karlových Varů na úvod sezony porazili Mladou Boleslav 3:2. Dvěma góly se prezentoval Jakub Flek, který den před utkáním prodloužil na západě Čech smlouvu. Druhým střelcem Energie byl Petr Koblasa.

„Velmi těžký soupeř na úvod soutěže, Boleslav hrála výborně. Věděli jsme, že přijede výborně organizované družstvo, dobře bruslící, to se ukázalo. Celý zápas byl hodně vyrovnaný a rozhodly ho speciální formace v přesilových hrách,“ popsal pro klubový web průběh utkání asistent trenéra Energie Tomáš Mariška.

V něm se vedle zmíněných střelců prezentoval skvělým výkonem David Kaše, který měl výrazný podíl na všech třech brankách Energie. A právě přesilové hry byly největší zbraní Karlových Varů, neboť v nich vstřelila všechny včerejší góly. Hosté se sice radovali ze dvou branek, ale na bodový zápis to nestačilo. Po třetinách 1:1, 2:0 a 0:1 tak všechny tři body zůstaly v Karlových Varech.

„Dokázali jsme si pomoct v přesilových hrách a hráči v oslabeních předvedli velikou obětavost. Odbránili to výborně a podržel nás brankář Novotný. Jsme rádi, že jsme s takto těžkým soupeřem dokázali získat tři body a úspěšně vstoupit do sezony,“ dodal asistent hlavního trenéra.

Za hosty zhodnotil utkání trenér Boleslavi Radim Rulík: „Zápas jsme si prohráli v nerovnovážném stavu, protože jsme dostali tři góly v oslabení a neproměnili jsme žádnou přesilovku.“

Další extraligové utkání odehrají hokejisté Energie zítra opět na domácím ledě. Soupeřem jim od 15:30 budou Oceláři z Třince.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto hc energie

Štítky hokej, extraliga, Karlovy Vary, energie, FK Mladá Boleslav, HC Energie Karlovy Vary, Jakub Flek, Petr Koblasa, Česko, přesilová hra, HC Oceláři Třinec, David Kaše, Radim Rulík

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vstup do nové sezony Energii vyšel na výbornou, na kontě má první tři body  |  Hokej  |  Sport  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.