Počasí dnes11 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Energii pravděpodobně posílí David Kaše z Philadelphie Flyers

Třiadvacetiletý útočník si zahrál extraligu za Chomutov, odkud odešel do Švédska a následně do zámoří. Tam působil na farmě v Lehigh Valley a následně odehrál za Flyers šest zápasů v NHL. Jeho bratr Ondřej aktuálně působí v Bostonu.

,Philadelphia v tuto chvíli udělila souhlas hráči a našemu klubu, že v případě, že se s hráčem dohodneme na podmínkách jeho působení v Karlových Varech, nebude nic už bránit tomu, aby David Kaše za náš klub v nejbližší době nastoupil," říká k možnému posílení sportovní vedení HC Energie.

Třiadvacetiletý talentovaný útočník naposledy hrál v české nejvyšší soutěži v sezoně 2016/2017, kdy působil u Pirátů z Chomutova. Poté oblékal dres švédské Mory. V zámoří pak hrál na farmě v Lehigh Valley AHL. Letos debutoval v NHL za klub, který jej v roce 2015 draftoval. V šesti utkáních za Flyers vstřelil jednu branku.

Aktuálně se David Kaše nevešel do kádru Philadelphie pro dohrávku přerušené sezony NHL. I proto by mohl na začátku extraligového ročníku nastoupit za karlovarskou Energii. Vedení NHL totiž ještě neohlásilo termín startu nového ročníku a nižší AHL by měla začít až v prosinci.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto hokej.cz

Štítky hokej, HC Energie, extraliga, Karlovy Vary, Philadelphia Flyers, David Kaše, energie, National Hockey League, Piráti Chomutov, Boston Bruins, Švédsko, HC Energie Karlovy Vary, American Hockey League

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Energii pravděpodobně posílí David Kaše z Philadelphie Flyers  |  Hokej  |  Sport  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.