Počasí dnes11 °C, zítra12 °C
Středa 23. října 2024  |  Svátek má Teodor
Bez reklam

Kamion převážející zvířecí kosti ochromil provoz na silnici mezi Karlovými Vary a Ostrovem

, aktualizováno před hodinou

Převrácený mimo silnici skončil kamion, který havaroval ve středu u Dalovic na silnici mezi Karlovými Vary a Ostrovem. Policie provoz odklání u sjezdu na Sadov, přes který vede objízdná trasa. Tvořily se tam ovšem kolony a došlo tam i k nehodě. Vyproštění několika tunového kolosu už se podařilo. Provoz na silnici by mohl být kolem páté hodiny už obnovený.

O nehodě informovali karlovarští hasiči na Facebooku. „Na silnici mezi Karlovými Vary a Ostrovem havaroval kamion. Leží převrácený mimo komunikaci. Dopravce si řeší vyproštění a odtah. Po dobu vyprošťování bude provoz ve směru od Ostrova na Karlovy Vary zcela uzavřený,“ informoval mluvčí krajských hasičů Martin Kasal. Kamion převážel zvířecí kosti, část z nich se vysypala na silnici. Omezení na silnici má podle webu dopravniinfo.cz trvat do půl páté odpoledne.

„Nákladní auto je vyproštěné, aktuálně se řeší úklid komunikace. Předpoklad je, že do páté hodiny odpolední by provoz na silnici měl být obnovený. Je nutné dbát maximální opatrnosti, před chvílí se stala další dopravní nehoda v místě sjezdu na objízdnou trasu na Sadov," uvedl Kasal krátce před 16. hodinou.

Ohodnoť článek

Foto HZS Karlovarského kraje

Štítky krimi, doprava, nehoda

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kamion převážející zvířecí kosti ochromil provoz na silnici mezi Karlovými Vary a Ostrovem  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.