Počasí dnes12 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 24. října 2024  |  Svátek má Nina
Bez reklam

Muž chtěl utéct z domova po svázaných ručnících, druhého dne měl nastoupit na odvykačku

Drogová závislost nakonec přemohla muže z Karlových Varů, který měl nastoupit na léčení. Aby zahnal puzení, požádal manželku, aby ho doma zamkla. Silná vůle jej ale brzy opustila a rozhodl se vyrazit ven za každou cenu. Svázal k sobě několik ručníků a spustil je ze třetího patra bytového domu. Žuchnutí a visící koupelnový textil ovšem velmi rozrušil jednu ze sousedek a zalarmovala policii.

Pořádně zauzlovaný případ rozplétali městští strážníci z Karlových Varů. Ve večerních hodinách se na ně obrátila obyvatelka jednoho domu v Drahovicích. „Oznamovatelka z bytu sousedky slyšela nějaké rány, a když se nenápadně podívala z okna, viděla viset prostěradla z balkonu. A to je víc než podezřelé. Hlídka zjistila, že se nejedná o uvedené ložní prádlo, ale o pečlivě zauzlované ručníky, které visely ve výšce zhruba třetího patra bytového domu,“ popsala mluvčí karlovarských strážníků Nikola Záhorová okolnosti zamotaného případu.

Policisté začali okamžitě zjišťovat další podrobnosti. Hlavně to, kdo v bytě žije a komu patří. Nakonec se jim podařilo sehnat kontakt na uživatelku bytu. Žena jim nakonec prozradila, jak k celé zvláštní situaci došlo. Doma byl totiž na vlastní žádost uzamčený její manžel, který měl následující den nastoupit na léčení ze závislosti na drogách.

Pravděpodobně ho tak navštívila silná vůle, která ho však za velmi krátkou dobu zase rychle opustila a jelikož měl zamčené vchodové dveře, rozhodl se vylézt ven přes balkon. Strážníci a policisté počkali na místě do příjezdu nájemnice, ta si byt zkontrolovala a uvedla, že je vše v pořádku. Obě složky si tak jely po svém,“ uzavřeli Záhorová.

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Se svolením MP Karlovy Vary

Štítky utekl z domova, drogově závislý muž, drogová závislost, městská policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž chtěl utéct z domova po svázaných ručnících, druhého dne měl nastoupit na odvykačku  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.