Počasí dnes16 °C, zítra16 °C
Pondělí 21. října 2024  |  Svátek má Brigita
Bez reklam

VIDEO: Devatenáctiletá dívka kradla jako straka. Přivlastnila si cizí boty i očkovací průkazy pro psy

Až dva roky za mřížemi může strávit teprve devatenáctiletá dívka z Karlových Varů. Během několika dní se dopustila mnoha krádeží a napáchala škody za desítky tisíc korun. Vloupala se například do karavanu, hotelové recepce i zaparkovaného BMW. Policisté ji dopadli poté, co se pokusila odnést z obchodu deodoranty.

Podle vyšetřovatelů se mladá žena v prvním případě vloupala do zaparkovaného karavanu. Poškodila okno a vnikla dovnitř. Nic si ale neodnesla. Druhý den byla úspěšnější. „Krátce po sedmé hodině ranní měla vniknout do zaparkovaného vozidla značky Renault, které prohledala. Ve vozidle nalezla batoh, ve kterém se nacházela drobná finanční hotovost, osobní doklady či doklady k vozidlu. Ten i s věcmi uvnitř odcizila a z místa odešla,“ popisuje policejní mluvčí Jan Bílek.

Brala psí očkovací průkazy, brýle i boty

Po pár hodinách zkusila devatenáctiletá dívka štěstí znovu. Na jednom z parkovišť zahlédla zaparkované BMW, od něhož se majitelka na chvilku vzdálila. „Podezřelá žena neváhala, otevřela přední dveře u spolujezdce a sedla si dovnitř. Vozidlo prohledala a odcizila z něj klíče, očkovací průkazy pro psy, nebo také sluneční brýle,“ vyjmenovává mluvčí.

O několik desítek minut později se dopustila další krádeže a vstoupila do volně přístupných prostor recepce jednoho z hotelů v Karlových Varech, kde se v tu dobu nikdo nenacházel. Za recepčním pultem následně poškodila kovovou zásuvku, ze které odcizila finanční hotovost.

Během dalších dní se dostala třeba na chodbu obytného domu, odkud odnesla sedm párů bot. „Poslední krádeže se měla dopustit v jednom z obchodních domů. Odcizila několik deodorantů, které si uschovala a prošla pokladní zónou ven z prodejny, kde byla zastavena ostrahou. Policisté na místě následně ženu zadrželi,“ doplnil Bílek s tím, že žena napáchala škody za zhruba 80 tisíc korun. Aktuálně je ve vazbě a hrozí jí až dvouletý trest.

Hodnocení článku je 86 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Se svolením Policie ČR

Štítky mladá zlodějka, kradla, krádeže, vloupání, vykradená auta, krádež v hotelu

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Devatenáctiletá dívka kradla jako straka. Přivlastnila si cizí boty i očkovací průkazy pro psy  |  Krimi  |  Karlovarská Drbna - zprávy z Karlových Varů a Karlovarského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.